Llibre Salvador Dalí vist per la seva germana

 

Lobra que va fer enfurismar Salvador Dalí


Salvador Dalí vist per la seva germana és un llibre de memòries que recull els aspectes familiars de la infantesa i la joventut del pintor a Figueres i a Cadaqués. Anna Maria Dalí va decidir-se a escriure aquesta obra lany 1948 com a resposta a la publicació del llibre del seu germà titulat Vida secreta de Salvador Dalí, que segons ella obviava aspectes essencials de la seva biografia en letapa vital i creativa inicial. En publicar-se el llibre dAnna Maria Dalí, el seu germà desfermà una campanya en contra del volum, cosa que motivà que no tingués el ressò social que es mereixia i que es produís una profunda ruptura familiar. Aquesta és una obra fonamental per aprofundir en una part fascinant i extremament comp

19,50 €

Immediata
 

 

Salvador Dalí vist per la seva germana

ANNA MARIA DALÍ
A cura de Mariona Seguranyes

Col·lecció: La Memòria dels Dies, 4
Pàgs: 216, amb dos plecs de fotografies en b/n i en color
Format: 14,5 x 21,5 cm
Enquadernació: rústica cosida amb solapes

Cal destacar:

Es tracta duna edició revisada de lobra dAnna Maria Dalí que restaura el manuscrit original en català i destaca les parts que es van afegir posteriorment.

Incorpora un estudi introductori de Mariona Seguranyes, curadora de ledició, que ressegueix el trajecte dincubació, escriptura i recepció de lobra, amb dades i documents inèdits.

Inclou dos plecs amb fotografies de la família Dalí, algunes inèdites, i reproduccions dalgunes de les obres més característiques daquest període de Salvador Dalí.

Conté un índex onomàstic i un apèndix que inclou, entre altres documents, dos articles de Josep Pla, que fou un dels pocs autors que va intentar oferir un punt de vista conciliador entre tots dos germans en esclatar el conflicte.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt