Llibre Singulars

 

El recull de les entrevistes més destacades del programa Singulars, de Jaume Barberà, per entendre millor el món que ens envolta.

Iniciat lany 2009 amb el lema «Escoltar per aprendre», Singulars, lespai dentrevistes en profunditat dirigit i presentat per Jaume Barberà, ha superat de bon tros el centenar demissions i és avui un dels programes de TV3 més valorats per laudiència. Aquest llibre recull el testimoni dalgunes de les entrevistes més remarcables de Jaume Barberà a persones que no tenen por de dir les coses pel seu nom sobre el mo del econòmic actual i la crisi financera, la salut i el medi ambient, les desigualtats socials, la ciència o la teologia. Perquè la vocació de Singulars és justament aquesta: ser un altaveu per a les paraules lúcides, sàvies i es

19,00 €

Immediata
 

 

SINGULARS
JAUME BARBERÀ

Col·lecció: Carta Blanca, 22
Pàgs.: 304
Format: 15,5 x 23,5 cm
Enquadernació: rústica amb solapes

El recull de les entrevistes més destacades del programa Singulars, de Jaume Barberà, per entendre millor el món que ens envolta.

Iniciat lany 2009 amb el lema «Escoltar per aprendre», Singulars, lespai dentrevistes en profunditat dirigit i presentat per Jaume Barberà, ha superat de bon tros el centenar demissions i és avui un dels programes de TV3 més valorats per laudiència. Aquest llibre recull el testimoni dalgunes de les entrevistes més remarcables de Jaume Barberà a persones que no tenen por de dir les coses pel seu nom sobre el mo del econòmic actual i la crisi financera, la salut i el medi ambient, les desigualtats socials, la ciència o la teologia. Perquè la vocació de Singulars és justament aquesta: ser un altaveu per a les paraules lúcides, sàvies i esperançadores que poden transformar les consciències i canviar el món.

José Luis Sampedro Eduardo Galeano Arcadi Oliveres Joan Melé Lourdes Benería i Carmen Sarasúa
Teresa Forcades Víctor Grau Eduard Rodríguez Farré Emilio Calatayud Hans Küng Juan Ignacio Cirac Álvaro Pascual-Leone Carlos Lois Joaquim Fuster Nolasc Acarín Francisco Mora Montserrat del Pozo Edward Hugh Marc Vidal Ricard Vergés Jonathan Tepper Luis Garicano Santiago Niño Becerra Borja Mateo Teresa Guardiola Mario Alonso Olga Cuevas Jorge Pérez Calvo Pilar Jericó Andrés Martín Carl Honoré Marisa Amugu Marta Minguella Antonio Estévez Mario Ubach i Isabel Rodríguez
Jineth Bedoya Edgar Vinyals Maha Akhtar

Productes relacionats

  • anterior
Dalt