Llibre La torre de la serra

 

«No és només un relat. Cada pàgina participa de la resistència de la nostra memòria.» (Jann Marc Rouillan, autor del pròleg)
El temps canviant d’unes vides que són les d’abans i les d’ara, d’unes lluites, unes vivències que ens recorren per dins, els exilis i les resistències, de les marxes forçades i dels difícils retorns, de la duresa distància però també de la calidesa del retrobament. Molt més que l’èpica de la subversió, La torre de la serra és un relat sincer i proper sobre el costat humà de la subversió armada. llegeix la sinopsi sencera i la resta de detalls clicant aquí.

La torre de la serra és la primera novel·la de Joni D. autor, entre d'altres, de Que pagui Pujol. Una crònica punk de la Barcelona dels 80, un llibre que va rebre gran resposta per part del públic i molt bones crítiques de la premsa: «Un llibre vibrant i compromès.» (Ricard Martín, Ara), «Un libro de memorias, que está despertando interés por la calidad de su prosa, su abundante material gráfico y su rescate de la historia.» (Santi Palos, Diari de Terrassa), entre d'altres.

12,00 €

Immediata
 

 

TÍTOL La Torre de la Serra
AUTOR Joni D.
PRÒLEG Jann Marc Rouillan
PÀGINES 88 pàg.
PREU 12€ | 10,20€ (subscriptores)
ISBN 978-84-943205-8-3
COL·LECCIÓ Lletrafelina
DRETS Creative Commons, BY NC ND
TRADUCCIÓ DEL PRÒLEG Oriol Valls
CORRECCIÓ Eduard Seoane


La seva vida, el seu exili, havia començat abans de néixer, en el moment que la padrina va acollir aquells tres guerrillers.

El fil roig i el negre de les histories d’ahir i d’avui. Una partida de maquis arriba a la torre de la Serra, un grup autònom es prepara per una acció armada, un inspector franquista segueix la pista dels subversius, un jove ha de creuar la frontera cap a l’exili, històries que són la nostra historia, la resistència al poder que arriba fins avui dia.

El temps canviant d’unes vides que són les d’abans i les d’ara, d’unes lluites, unes vivències que ens recorren per dins, els exilis i les resistències, de les marxes forçades i dels difícils retorns, de la duresa distància però també de la calidesa del retrobament. Molt més que l’èpica de la subversió, La Torre de la Serra és un relat sincer i proper sobre el costat humà de la subversió armada.

AUTOR:

JONI D.va néixer el 1968 i des de jove va fer girar la seva vida al voltant de la cultura. Entre 1982 i 1996 va fer de music, cantant, periodista, editor fonogràfic i promotor, sempre d’una manera no professional en el sentit econòmic de la paraula. El 1997 va crear l’empresa de promoció musical Hace Color i, alguns dels seus grups van donar, si més no, mitja volta al món. L’any 2004, en plena crísi del mercat discogràfic, va crear el segell Kasba Music que ha editat al voltant de 100 discos fins l’actualitat.A finals de l’any 2010 va publicar el seu primer llibre “Que pagui Pujol! Una crònica punk de la Barcelona dels 80” (La Ciutat Invisible), un llibre que recollia les seves memòries de joventut i que va rebre una gran resposta per part del públic.Com ell mateix explica avui dia, aquell primer llibre només va pretendre ser un experiment mitjançant el qual poder valorar la seva capacitat d’escriure abans d’atrevir-se, o no, a fer el seu segon treball “Grups Autònoms. Una crònica armada de la Transacció democràtica” (El Lokal, 2013).

PRÒLEG:


JANN MARC ROUILLAN. Jann-Marc Rouillan, és un militant d’extrema esquerra i escriptor francès, fundador i cap del grup armat Action Directe. Durant els anys 1970 Rouillan va participar a Espanya a la creació del Moviment Ibèric d’Alliberament i dels Grups d’Acció Revolucionària Internacionalista (GARI), organitzacions d’agitació armada que van formar part del moviment obrer clandestí antifranquista a l’àrea de Barcelona[5] i al sud de França.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt