CD Costa 59 - Un mar de confeti

 

"...QualsevoOnze composicions, la majoria instrumentals, que expliquen d'una manera impressionista la història d'una parella al costat del mar, vorejant i endinsant-se en el Mediterrani, en un disc alegre i optimista.l dia impensat, us tornaré a emprenyar", un àlbum en directe del cantant valencià Ovidi Montllor

6,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Costa 59 s’endinsa en una música cinemàtica i visual per presentar-nos el seu àlbum de debut “Un mar de confetti”.

Onze composicions, la majoria instrumentals, que expliquen d'una manera impressionista la història d'una parella al costat del mar, vorejant i endinsant-se en el Mediterrani, en un disc alegre i optimista.

“Un mar de confetti” esdevé un disc conceptual sense haver-ho premeditat, fruit de més de quatre anys de gravacions disperses al seu propi estudi i múltiples col·laboracions, amb temes que en alguns casos tenen més d'una dècada.

Un viatge de jazz-rock mediterrani, flamenc fronterer i bossa-lounge electrònica. Una música descriptiva, d’ambients i colors, instrumentats amb textures vocals que porten a la emoció i a la experimentació.

Costa 59 es completa en directe amb Nito Figueras, piano; Pere Martínez, contrabaix; Àngel Abad, bateria; Adrià Bauzó, saxo i flautes, Nacho Lesko, a l'acordió i Nuri Mancebo, veu.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt