CD Rosa-Luxemburg Autobiografia oficial

 

Rosa-Luxemburg reedita el seu segon disc 'Autobiografia oficial' A diferència de la primera remesa, aquesta edició inclourà un llibret amb les lletres (l'edició original era en cartronet) i una cançó extra: la cançó "Bèstia", d'Oriol Tramvia

5,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Rosa-Luxemburg reedita el seu segon disc, 'Autobiografia oficial'

El grup barceloní va publicar l'any 2007 el seu segon disc, Autobiografia oficial (Zeppo Records), encartat amb el número 145 de la revista Enderrock. Ara, la banda que encapçala el cantant i guitarrista Pol Fuentes llença al mercat una nova edició revisada d'aquell disc, que publicarà el segell RGB Suports, marca discogràfica del manàgement RGB.

A diferència de la primera remesa, aquesta edició sí que podrà comprar-se a les botigues. A més a més, inclourà un llibret amb les lletres (l'edició original era en cartronet) i una cançó extra: la cançó "Bèstia", d'Oriol Tramvia, en la versió que Rosa-Luxemburg va realitzar juntament amb el propi Tramvia en el concert del quinzè aniversari de la revista Enderrock a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Autobiografia oficial és un disc enregistrat als estudis Ultramarinos Costa Brava amb els germans Víctor i Santi Garcia (No More Lies) i la producció d'Eric Fuentes (The Unfinished Sympathy).

Rosa-Luxemburg - 'Autobiografia oficial' (2007)

  1. La vida és vella
  2. Ària egocèntrica
  3. Cançó de desamor
  4. Aquesta és la teva cançó preferida
  5. Mataré el proper que em pregunti “Què tal?”
  6. El rock és per a perdedors
  7. Mola fumar de nit
  8. Himne nihilista
  9. L’inoportú descobriment del sentit de la vida
  10. Ataràxia egípcia
  11. Bèstia (amb Oriol Tramvia) d'un directe al 'razz' l'any 2008

Productes relacionats

  • anterior
Dalt