CD Cris Juanico Dues pedres

 

DUES PEDRES parteix del minimalisme dels tres instruments principals – la veu, la guitarra i el contrabaix - viscerals en tot moment i sense més condiment que alguns ritmes electrònics i orgànics – que fa lluir l’essència de les cançons.

6,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

DUES PEDRES és el nou projecte de Cris Juanico. Ara, juntament amb el contrabaixista Joan Solà-Morales (Umpah-pah), ens mostra el nou envoltori amb que han vestit les cançons d’ara i les d’abans, sense perdre de vista les referències i l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes. DUES PEDRES parteix del minimalisme dels tres instruments principals – la veu, la guitarra i el contrabaix - viscerals en tot moment i sense més condiment que alguns ritmes electrònics i orgànics – que fa lluir l’essència de les cançons.

Arrel d’ aquesta nova formació , i seguint amb aquesta actitud activa imparable en que ens té acostumats, enregistra en un CD 13 cançons , gravades a la Mirona i als Estudis Aumón entre el Juliol i l’ octubre del 2011, i surt de la mà d’ RGB Suports . DUES PEDRES és una selecció de 13 temes amb les versions de l’espectacle del mateix nom. Es va començar a gestar el juliol de 2011, amb motiu de la gravació del videoclip de la cançó LOCA SOMERA. En aquella trobada videogràfica d’estiu no només es van enregistrar imatges sinó que també es va gravar l’actuació musical que allà es va oferir a tots els que hi van assistir. Vist i sentit l’esperit que estava prenent l’espectacle, el seu minimalisme i la proximitat entre els dos músics i el públic, respirant la intimitat que desprenien les versions de l’espectacle i amb les ganes d’oferir-ho a la gent, hem decidit gravar de nou alguns dels temes que allà es van interpretar i afegir-ne d’altres que posteriorment s’havien incorporat al repertori de DUES PEDRES. S’ha defugit de falsejar el directe (que ho és) amb aplaudiments postissos (que també n’hi va haver), tenint en compte que hi ha temes que es van gravar sense públic. Uns a La Mirona de Salt (amb públic) i altres als Estudis Aumón de Ciutadella, els dos móns entre els que viu i es mou Cris Juanico. També s’ha optat per no afegir res que no es senti a l’espectacle.

Cris Juanico - 'Dues pedres'

  1. Loca somera
  2. Ei, Joan!
  3. Fràgils pensaments
  4. L'univers
  5. Es moment
  6. Sal i dolçura
  7. Si véns
  8. Ses al·lotetes i sa jove de Sant Lluís
  9. Pedres que rallen
  10. Tenim sa sal
  11. Na Cecília
  12. Així i tot

Productes relacionats

  • anterior
Dalt