CD Perversions

 

PERVERSIONS - 15 cançons d'ELS PETS

15 CANÇONS d’ELS PETS interpretades per: LOVE OF LESBIAN · BRAD JONES · JOAN COLOMO · FELIU VENTURA · LA CASA AZUL · REFREE · SENIOR I EL COR BRUTAL · INSPIRA · MAZONI · MARIA RODÉS · EL BELDA I EL CONJUNT BADABADOC · ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN · QUART PRIMERA · ROGER MAS · THE NEW RAEMON

8,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Més de vint-i-cinc anys dalt dels escenaris i un munt de cançons que han marcat a tanta gent, que han fet companyia a varies generacions en moments d’aquells que queden per tota la vida. Si alguna cosa ha caracteritzat a Els Pets són les seves cançons, el que expliquen i com ho expliquen.

Volíem fer alguna cosa especial amb tota aquesta munició de músiques i lletres que tantes ferides ha guarit arreu dels Països Catalans i vàrem pensar que quina millor manera de fer-ho que rendint homenatge a les seves cançons. Que altres artistes les agafessin i en fessin la seva interpretació, la seva versió.

I com que no sabíem com fer la tria els vàrem demanar una llista de trenta possibles intèrprets que volguessin rendir aquest homenatge, preveient les possibles negatives lògiques amb aquest tipus de proposta. El que no ens esperàvem de cap de les maneres és que la resposta fos tan aclaparadora, tan entusiasta que no ens permetés arribar gaire més enllà de la meitat de la llista. Segurament podríem haver fet un disc molt més ampli i ens sap greu per tots els que no hi podran ser malgrat les ganes de participar-hi. Però diuen que val més no estirar més el braç que la màniga...

PERVERSIONS – 15 CANÇONS d’ELS PETS interpretades per: LOVE OF LESBIAN · BRAD JONES · JOAN COLOMO · FELIU VENTURA · LA CASA AZUL · REFREE · SENIOR I EL COR BRUTAL · INSPIRA · MAZONI · MARIA RODÉS · EL BELDA I EL CONJUNT BADABADOC · ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN · QUART PRIMERA · ROGER MAS · THE NEW RAEMON, artistes que els admiren i que son admirats per ells. No ens pregunteu el per què, però estem convençuts de que serà molt especial.

1 Agost
Love of Lesbian
2 A batzegades
Brad Jones
3 Segon plat
Joan Colomo
4 Està plovent
Feliu Ventura
5 El que val la pena de veritat
La Casa Azul
6 Cançó d’amor 398
Refree
7 Agre (Fàcil)
Senior i el Cor Brutal
8 Calafell
Inspira
9 Un dimecres qualsevol
Mazoni
10 Bona nit
María Rodés
11 Pantalons curts i els genolls pelats
El Belda i el Conjunt Badabacoc
12 Digue’m que m’estimes
Anna Roig i l’ombre de Ton Chien
13 La vida és bonica (però complicada)
Quart Primera
14 Vespre
Roger Mas
15 Aquest cony de temps
The New Raemon

Productes relacionats

  • anterior
Dalt