CD+DVD Amics de les Arts Tenim dret a fer l'animal-en directe edició de luxe

 

Els Amics de les Arts tanquen l'etapa d'Espècies per catalogar amb el seu primer CD i DVD en directe. Un disc i un DVD enregistrat a la Sala Razzmatazz de Barcelona durant el penúltim concert d'una gira que els ha dut a fer més de 80 concerts en un any. "Tenim dret a fer l'animal" inclou també les cançons més significatives dels seus primers treballs interpretades amb la força d'un directe que no et pots perdre i en el DVD hi trobarà els extres Els Amics dels kArts.

Edició de luxe que inclou un llibret amb les cròniques dels concerts.

18,00 €

Immediata
 

 

Els Amics de les Arts publiquen el seu primer disc en directe,Tenim dret a fer lanimal

El CD + DVD es va enregistrar a la sala Razzmatazz de Barcelona el dia 15 de març del 2013, en el penúltim concert de la gira Espècies per catalogar.

El CD i DVD Tenim dret a fer lanimal és una coproducció de Els Amics de les Arts, Discmedi i Mediapro i en aquesta edició especial shi inclou un llibret amb cròniques de tots els concerts de la gira. A més de les imatges del directe del concert de Razzmatazz, el DVD també inclou moments inèdits de la banda fora dels escenaris.

La gira Espècies per catalogar va començar el 8 de març del 2012. Els Amics de les Arts han recorregut els països catalans i Andorra, amb més de 80 concerts. La gira també ha inclòs concerts a Madrid, Bilbao i Glasgow.

El disseny del disc recopila diferents imatges dInstagram que el grup ha anat publicant durant tota la gira. El títol Tenim dret a fer lanimal ha estat escollit pels seguidors de la banda, mitjançant una votació a la seva pàgina web www.elsamicsdelesarts.cat.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt