Llibre 17:14 L'hora del poble + DVD regal

 

La mobilització més gran de la nostra història explicada pels seus organitzadors. Amb el DVD de la Via Catalana de regal.

A les 17.14 de l’Onze de Setembre del 2013, Catalunya es va donar la mà. Un petit gest de centenars de milers de persones que va travessar tot el país, des de la Catalunya Nord fins al País Valencià. Un gest inoblidable, una cadena humana pacífica i democràtica que simbolitzava el compromís d’un poble amb la seva llibertat.

18,90 €

Immediata
 

 

17:14 L'HORA DEL POBLE

SERRA / ROSENFELD

La Via Catalana des de dins. Com es va fer la mobilització més gran de la nostra història. Amb el DVD de la Via Catalana de regal.

A les 17.14 de l’Onze de Setembre del 2013, Catalunya es va donar la mà. Un petit gest de centenars de milers de persones que va travessar tot el país, des de la Catalunya Nord fins al País Valencià. Un gest inoblidable, una cadena humana pacífica i democràtica que simbolitzava el compromís d’un poble amb la seva llibertat. Més de 2.000.000 de persones. Però també 800 fotògrafs, 30.000 voluntaris, 200 corresponsals estrangers, 400 quilòmetres, 122 cadenes humanes arreu del món, 24 ultralleugers i 1.150 periodistes acreditats. Però, de qui va ser la idea? Com s’organitza un esdeveniment d’aquesta magnitud i transcendència? Aquest llibre, escrit per dos dels membres més actius de l’organització i coeditat amb l’Assemblea Nacional de Catalunya, explica tot el camí fins a aconseguir aquesta Via Catalana històrica.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt