Llibre Foc a la barraca, de David Fernández

 

FOC A LA BARRACA, un ampli recull d'articles de David Fernàndez amb pròleg de la Montserrat Santolino. En el llibre es recullen articles del David publicats en diversos mitjans on ha col·laborat els darrers 15 anys, des de Vilaweb fins a Gara o Mèdia.cat, Diagonal i la Directa.

Títol: FOC A LA BARRACA
Auto

12,00 €

Immediata
 

 

L'OBRA:

Després de Mots incendiaris, del Roger Palà, l'associació Lo diable gros presenta un altre llibre inflamable: FOC A LA BARRACA, un ampli recull d'articles de David Fernàndez amb pròleg de la Montserrat Santolino. En el llibre es recullen articles del David publicats en diversos mitjans on ha col·laborat els darrers 15 anys, des de Vilaweb fins a Gara o Mèdia.cat, Diagonal i la Directa.

L'AUTOR:
David Fernàndez Ramos (Barcelona, 1974) participa en diversos moviments socials de la Vila de Gràcia, on fou membre fundador de l'Ateneu popular de Gràcia La Torna. Va cursar estudis de Ciències Polítiques (no closos) a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils ha treballat com a redactor i editor al setmanari La Directa i també ha col·laborat de periodista a Berria, Vilaweb i Media.cat. Ha publicat Cròniques del 6 (2012) una crítica de les actuacions de l'estat, amb pròleg d'Arcadi Oliveres (en català i en castellà) Cop de CUP (2012), juntament amb Julià de Jòdar, un treball divulgatiu sobre els orígens i el projecte de la Candidatura d'Unitat Popular a partir de la recopilació d'opinions de l'entorn Rastres de Dixan (2009), amb l'advocat Benet Salellas, i Les veus de les places (2011), amb diversos autors. El 25 de novembre de 2012 es convertí en diputat electe de la CUP-Alternativa d'Esquerres en obtenir un escó al Parlament de Catalunya durant les eleccions autonòmiques de 2012.

L'EDITORIAL:
La publicació d'aquest llibre és una iniciativa del col·lectiu editorial Lo diable gros. El nom de l'editorial és un dels pseudònims que va fer servir l'històric anarquista reusenc Josep Llunas. Lo diable gros editarà pròximament un assaig de Raimundo Viejo, professor universitari de teoria política i activista social.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt