Llibre Si Beethoven pogués escoltar-me

 

Ramon Gener és un apassionat de la música. De fet, només hi ha una cosa que l'apassioni més: compartir aquesta dèria, fer-nos còmplices d’aquesta manera de viure i de sentir. Perquè, com ens explica en aquest llibre, si s’aprèn a escoltar-la, a conèixer-la, a estimar-la, la música ens pot donar les claus per entendre el valor de l'amistat, la necessitat de la imaginació o la importància de ser sempre curiós i valent.

Aquestes són algunes de les coses que la música ha ensenyat a Ramon Gener al llarg de la vida, i que comparteix amb tots nosaltres en un llibre ple d'història i anècdotes curioses, pinzellades biogràfiques, sentit de l’humor, passió i molta, moltíssima música.

18,90 €

Immediata
 

 

Ramon Gener

Llicenciat en humanitats i ciències empresarials, va iniciar la seva trajectòria musical estudiant piano al Conservatori del Liceu. Anys més tard, la soprano Victòria dels Àngels el va empènyer a iniciar estudis de cant. Com a baríton professional ha col·laborat en moltes òperes i sarsueles. Des del 2009, aquest enamorat de la música s’ha convertit en un divulgador musical de primer ordre, fa conferències i presenta, amb gran èxit, el programa de televisió Òpera en texans. Actualment també és col·laborador del programa de RAC1

Productes relacionats

  • anterior
Dalt