Llibre Codi Gaudí

 

Amb el tremp literari de les millors novel·les, Codi Gaudí narra la vida de l’arquitecte de Reus i ens sorprèn amb un personatge profundament humà que se situa als antípodes del Gaudí sacralitzat, popularitzat per les guies turístiques. Armat amb el bisturí del rigor tècnic i l’admiració crítica, Joan Bosch traça l’evolució psicològica del jove arrogant i atipat d’èxit que va grimpar els graons de l’alta burgesia barcelonina per, més tard, tastar la fel del fracàs i la indiferència dels seus contemporanis.

Esquitxat d’il·lustracions explicatives, Codi Gaudí ens convida a comprendre el perquè de l’èxit sense precedents de l’arquitectura de Gaudí i la naturalesa contradictòria de l’home rere la màscara del geni. Una mirada renovada i actual a la vida i l’obra d’una de les personalitats més formidables de la història del nostre país.

18,95 €

Immediata
 

 

Llibre Codi Gaudí

Joan Bosch

 

Ambició i èxit, desamors i fracàs, misticisme i glòria: descobreix la veritable història d’Antoni Gaudí com mai abans te l’havien explicada.

«El teniu i no ho sabeu!», etzibava el capellà de la cripta de la Sagrada Família al personal de l’hospital de pobres de la Santa Creu. Els metges no es podien creure que aquell ancià consumit de barba llarga i roba estripada que havia atropellat el tramvia de Barcelona fos Antoni Gaudí. Com havia acabat així, el més gran arquitecte del seu temps?

 

Gèneres: Memòria històrica i Periodisme

ISBN: 978-84-18928-08-6

Format: 22 x 15 cm

Enquadernació: Tapa tova amb solapes

Pàgines: 208

Publicació: 22/11/2021

Productes relacionats

  • anterior
Dalt