Catan en català

 

Els colons de Catán és un joc de taula per a tota la família que s'ha convertit en un fenomen mundial. Des de la seva aparició a Alemanya ha venut més que molts dels jocs més tradicionals.

Es tracta d'un joc que uneix l'estratègia, l'astúcia i la capacitat per negociar i en el qual els jugadors tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc ...

Colons de Catán ha venut més de 2 milions d'exemplars a Europa i Amèrica. Per si això no fos suficient, ha estat guardonat a Alemanya i Estats Units com Joc de l'Any.

43,99 €

Immediata
 

 

Creat a Alemanya per Klaus Teuber, Catan ha donat peu a un nou gènere de jocs de taula que te milions de seguidors a tot el mon. Des de la seva aparició en 1995, ha venut més de 13 milions d'exemplars i ha estat guardonat amb els més prestigiosos premis del sector.

El New York Times l'ha citat varies vegades com exemple del ressorgir dels jocs de taula en tot el mon. Un dels factors més originals del joc és que cada partida és completament diferent de l'anterior, ja que el taulell de joc es crea per a cada partida i mai és igual que a l'anterior.


Duració: 75 minuts
Jugadors: 2 - 4
Edat: 10+

Productes relacionats

  • anterior
Dalt