Joc Parauleja

 

Divertit joc de cartes de doble cara; en una cara es representen les 10 categories del joc (animal, ciutat, país, sèrie de tv, objecte, nom propi, planta o arbre, professió, menjar, personatge famós) i en l'altra cara es mostren 3 lletres de diferent color; el més ràpid en endevinar una combinació guanya.

Ràpid i dinàmic.

Joc educatiu fàcil de transportar, emporta-te'l a qualsevol lloc gràcies a la seva reduïda grandària; al tren, en un avió, a la platja oa la piscina. Treu-lo i posa't a endevinar paraules.

De 2 a 6 jugadors, recomanable per a nens de més de 6 anys

Juga en família i ensenya paraules noves als teus fills

13,99 €

Immediata
 

 

Joc Parauleja

Per jugar has de col·locar el mall de cartes al centre de la taula amb la cara de categoria cap amunt. Cada jugador en el seu torn haurà de girar la carta superior i col·locar-la a la banda de la maça de cartes amb la cara de les lletres cap amunt. El primer jugador que digui una paraula que comenci per la lletra de el mateix color que la categoria es queda amb la carta que ha capgirat. Quan s'acabin les cartes es fa un recompte de qui té més cartes i el que tingui més guanya la partida.

Inclou 60 cartes rodones de doble cara i les instruccions de el joc. Es pot jugar de 2 a 6 jugadors i és perfecte per a petits a partir de 6 anys.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt