Llibre El gran futur, de Giuseppe Catozzella

 

L’autor de l’aclamada novel·la Córrer sense por torna a colpir-nos una obra basada en fets reals. Una obra poètica i crua que explora les violències dels nostres dies.

Fill d’un pescador humil, l’Amal creix en una illa colpejada per la guerra entre l’exèrcit regular i els soldats que empunyen fusells i llibres sagrats. L’Amal va compartir infantesa amb l’Ahmed,  ll del senyor del poble, i tots dos es van prometre amistat eterna imaginant aventures al mar que els envoltava. Però les tensions que viu l’illa i la marxa obligada del pare de l’Amal separen els seus camins. Sol a la barca de pesca, l’Amal torna a refugiar-se en la saviesa del mar. Fins que decideix omplir el buit que el turmenta buscant respostes a la Gran Mesquita del Desert. No vol enrolar-se en cap grup armat. Però es veurà obligat a prendre partit.

19,50 €

Immediata
 

 


Amb El gran futur, Giuseppe Catozzella ens commou de nou amb una obra poètica i colpidora que ens submergeix de ple en les guerres i esperances del continent africà. Basada en fets reals, com la seva anterior i aclamada novel·la Córrer sense por, Catozzella ens posa en la pell d’un jove que batalla entre la llum i la foscor per combatre el destí que se li pressuposa. Una història necessària que, narrada al més pur estil de Mark Twain, explora i explica què s’amaga rere les violències que assalten el nostre present.

Giuseppe Catozzella (Milà, 1976) és llicenciat en Filoso a. Escriu per a La Repubblica, L’Espresso, Vanity Fair i per a l’edició italiana del Financial
Times. Ha publicat dues novel·les basades en treballs d’investigació en què retrata la cara més fosca i violenta d’Itàlia. La seva primera novel·la, Córrer sense por, va ser traduïda a tot el món i va assolir un gran èxit de crítica i públic. Va guanyar el prestigiós Premi Nacional Carlo Levi 2015, va ser  nalista del Premi Strega 2014 i va aconseguir el Premi Strega Giovani 2014, concedit a la novel·la més valorada pels joves italians. Ara se n’està preparant l’adaptació cinematogràfica.

Títol: El gran futur
Autor: Giuseppe Catozzella
Pròleg: Anna Casassas Sembra Llibres, 27
282 pàg. | 19,5 €
Format: 14 x 21
ISBN: : 978-84-16698-11-0 Codi IBIC: FA
14 de març de 2017

Productes relacionats

  • anterior
Dalt