Llibre "Nablus en flames, A l’Oest del Jordà II"

 

«Omar va sortir corrents del lloc barrejant-se amb les masses que corrien preses del pànic i es dirigien als carrerons. Els dos soldats que quedaven amb vida van localitzar la procedència dels trets i van començar a disparar contra el cotxe, el dipòsit del qual no va tardar a explotar formant una gran flamarada. Va començar una pluja intensa de vidres procedent dels edificis que va provocar encara més víctimes. Els altres soldats ja havien arribat a la teulada de l’edifici i començaren a disparar a tothom.

Omar, aprofitant el desordre, va aconseguir donar la volta a la Plaça i es va situar a la part oposada, des d’on observà a través del telescopi als altres dos soldats, que encara disparaven al cotxe de forma histèrica. Els separaven uns trenta metres. Es va aproximar fins a reduir la distància a la meitat. —No puc fallar l’única bala que encara em queda –es digué.»

Nablus en flames és una novel·la trepidant que ens endinsarà per les places i els carrerons de les ciutats palestines de Nablus i Ramala, en una lluita a mort entre la resistència palestina i l’exèrcit israelià en plena segona intifada, a començaments del segle XXI.

18,00 €

Immediata
 

 

A través dels seus personatges coneixerem com viu la població palestina la contraposició de la modernitat i les velles costums, la integritat i la corrupció política, la religió i el paper de la dona. I tot, enmig de la brutal, impecable i despietada ocupació militar israeliana.

NOM: Nablus en flames, A l’Oest del Jordà II
AUTOR: Musa Abdel-Muti Issa
PÀGINES: 276 pàg.
PREU: 18€
ISBN: 978-84-943205-2-1
EDITORIAL: Tigre de Paper
COL·LECCIÓ: Lletrafelina
DRETS: Creative Commons


AUTOR ::
MUSA ABDEL-MUTI ISSA

Periodista palestí, llicenciat, màster i doctorat en Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid. Ha treballat com a corresponsal de l’agència efe a l’Orient Mitjà, sent-ne redactor en cap del Departament Àrab; com a professor de periodisme a la Universitat palestina d’Al-Najah i com a relacions públiques i conseller de premsa de l’ambaixada dels Emirats Àrabs a Madrid. Ha participat en múltiples conferències i col·loquis, així com en la Conferència de Pau sobre Orient Mitjà celebrada a Madrid el 1991. Entre la seva activitat literària hi destaquen varis articles de premsa i els llibres El Cine Palestino i Los Medios de Comunicación del Sionismo. El 2012 publica amb Tigre de Paper Edicions Kafer Enas, la primera part de la trilogia A l’oest del Jordà.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt