Llibre "Tragí de secrets"

 

A la primavera del 1809, dos joves es veuen empesos a abandonar Sarrià arran de la mort del pare, implicat en les rebel·lions populars contra la presència de les tropes napoleòniques, i troben acolliment als defores de Sabadell a l’aixopluc de la que advindrà la seva nova família.

Mentrestant, una parella de traginers habituats a traficar amb tot tipus de mercaderies —no sempre lícites— entra en les seves vides per satisfacció d’uns i malgrat les recances d’altres.

Les relacions que es teixeixen entre els personatges els duran a embolicar-se en situacions cada vegada més compromeses i perilloses. Un gir inesperat ens descobreix que sovint ni tot és com sembla ni les persones mostren allò que diuen o creuen ser.

Vegeu el booktrailer i seguiu el blog per estar al dia del llibre.

20,00 €

Immediata
 

 

Autor: Jordi Casanovas i Tena
Mides: 21 x 14
Pàg.: 382
ISBN: 978-84-940715-8-4
Preu: 20 €

Sobre l'autor:

Jordi Casanovas i Tena (Sabadell, 1963) va estudiar Filologia Anglo-Germànica i després Turisme i Direcció Hotelera abans de dedicar-se professionalment al món de les finances. Amb tot, la seva fal·lera per les lletres i la curiositat per a les històries locals l’han dut a emprendre l’aventura d’escriure la seva primera novel·la, Tragí de secrets, on entrellaça i encreua les vivències de diversos personatges que sobrevenen protagonistes involuntaris d’una d’aquestes històries particulars.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt