Llibre I parlarem de vida! Discursos i conferències d'Anna Gabriel

 

El 22 de desembre del 2017 el Tribunal Suprem va obrir a Anna Gabriel una investigació per delicte de rebel·lió. L’exdiputada va ser citada a declarar davant el magistrat instructor del cas obert per aquest motiu, Pablo Llarena, el 21 de febrer del 2018, però no va acudir a la citació judicial. Després de la incompareixença a la citació del Tribunal Suprem, el 23 de febrer del 2018, el jutge va emetre una ordre de detenció a Espanya. Actualment està exiliada a Ginebra (Suïssa), per evitar la repressió de l’Estat espanyol i per denunciar la vulneració de drets civils i polítics.

12,00 €

Immediata
 

 

Les paraules de l’Anna Gabriel sempre ens donen esperança i ens esperonen a lluitar. En aquest llibre hem volgut condensar elements importants del seu pensament revolucionari.

L’esquerra independentista catalana ha estat i és un moviment polític revolucionari que ha prioritzat la intervenció sobre la realitat política i social, i que sovint no ha tingut temps per a la reflexió pausada. És per aquest motiu que conserva en el format oral algunes de les seves millors aportacions. El llibre imprès és un format idoni per perdurar en el temps i perquè els seus continguts puguin esdevenir veritables consignes que germinin en pràctiques transformadores.

Els discursos i conferències que comprèn aquest llibre (2013-2018) són intervencions que cal contextualitzar en el moment polític més convuls que han viscut els Països Catalans des de la mort del dictador. Un moment polític del qual l’Anna, militant incansable de tants anys ençà, és un dels exponents individuals en el marc d’un fenomen essencialment col·lectiu. Un fenomen que ha implicat milers de persones en una lluita que és particular, però que alhora és universal per a l’emancipació humana.

La greu involució democràtica i repressiva impulsada per l’Estat espanyol l’ha portat a l’exili, i des de Tigre de Paper hem volgut aportar el nostre gra de sorra al que entenem que ara és una necessitat col·lectiva: promoure projectes solidaris que permetin difondre les idees i les pràctiques que ha defensat l’Anna Gabriel, i amb ella tantes altres, i que alhora permetin recollir diners per a la campanya a favor del seu retorn. Perquè, com ella ha dit en alguna ocasió: «Què és rendir-se? No ho sabem, nosaltres som dones».

Productes relacionats

  • anterior
Dalt