LLibre Many grains of sand (edició EN ANGLÈS), de Liz Castro

 

Many Grains of Sand: A sourcebook of ideas for changing the world, tried and tested in Catalonia.

Edició en anglès del llibre Molts granets de sorra, una col·lecció de fotografies—vostres!—que il·lustren tota la varietat d'iniciatives creatives que s'han fet per guanyar la independència de Catalunya. Aquest llibre és mig crònica, mig homenatge i mig font d'inspiració per altres moviments de canvi pacífic i democràtic arreu del món.

Un llibre ideal per a explicar el procés català a aquelles persones que ens visiten des d'arreu del món i es miren amb interès la situació política del nostre país.

Autora: Liz Castro
PVP: 24€
224 pàgines, color, rústica

24,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Many Grains of Sand: A sourcebook of ideas for changing the world, tried and tested in Catalonia (ISBN: 978-1-61150-049-3)

Sobre l'autora:

Elizabeth Castro, més coneguda com a Liz Castro, és una escriptora, editora i traductora nascuda a California. Escriu llibres sobre desenvolupament de llocs web i és membre del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana.

La Liz ha participat molt activament en el moviment independentista català i la seva difusió internacional, va editar el llibre What Catalans Want i Barcelona, Catalonia: A View from the Inside, de Matthew Tree.

Va coordinar l'edició en anglès del diari VilaWeb des del gener fins al juliol del 2014.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt