Llibre Lluís Companys

 

Una lectura apassionant que ens revela qui era Lluís Companys a través d'un relat rigorós i ple d episodis de resistència, heroisme i passió en aquesta gran tragèdia contemporània. L itinerari vital del president Companys ens submergeix en unes dècades transcendentals de la història recent de Catalunya, il lustrades amb unes 150 imatges, moltes inèdites.
El seu afusellament a mans de l aparell repressor franquista, amb la col·laboració del règim nazi, fou la culminació de tota una vida dedicada a la lluita per la justícia social, pels ideals republicans i per Catalunya! Aquesta biografia descobreix al lector la personalitat de Companys més enllà de la figura pública.

19,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Biografia divulgativa que ha nascut amb la voluntat d’ajudar a donar a conèixer la figura d’un dels protagonistes cabdals de la història recent del nostre país. El llibre compta amb centenars de fotografies que il·lustren la vida personal i política de Lluís Companys. Montserrat Coberó: "El llibre descobreix molts aspectes de Companys desconeguts fins ara".

Productes relacionats

  • anterior
Dalt