Llibre "Llibertat! 50 poemes de revolta"

 

Llibertat! 50 poemes de revolta
Jaume Subirana

Esguard i aixopluc, barricada i autodefensa, desig i projecte... Les veus dels poetes d’arreu sempre han sabut expressar l’anhel de llibertat, i aquí en teniu una bella tria. Per la llibertat!

De Bertolt Brecht a Pere Quart, de Paul Éluard a Narcís Comadira, de Gabriel Celaya a Maria-Mercè Marçal, amb una dotzena de joves veus actuals. Una antologia cent per cent reivindicativa, avui més necessària que mai.
«Per això aquesta assemblea de veus dels nostres poetes, dels Països Catalans al món i viceversa, que han sabut cercar-la i expressar-la i que encara ens xiulen -i ens diuen i ens canten i ens esperonen- perquè sempre, sota qualsevol circumstància i sobretot en els moments més difícils, hem de triar sempre la llibertat.» David Fernàndez (del pròleg)
Si t'ha agradat, t'agradarà... >

13,95 €

Immediata
 

 

Jaume Subirana
(www.jaumesubirana.com) és escriptor i professor universitari. Ha editat obres de Carner, Manent i Martí i Pol, i reconegudes antologies de poesia amb tema, com Festa, dol i circumstàncies (1995), Generacions (2000, amb S. Abrams i V. Sunyol) o 50 poemes de Nadal per dir dalt de la cadira (2008, quatre edicions), primer volum d’aquesta col·lecció que ara arriba al seu vuitè títol.

Ha editat les següents antologies dins d'una col·lecció que va creixent cada any:
. 50 poemes de Nadal per dir dalt de la cadira (4a edició)
. Per dir sí. 50 poemes per a casaments
. Que no mori la llum. 50 poemes per a funerals
. 50 poemes per saber de memòria (2a edició)
. El meu país. 50 odes a la pàtria
. 23 roses per Sant Jordi
. 50 poemes amb àngel (2a edició)

Autor: Jaume Subirana
Gènere: Poesia pràctica
Data de publicació: 15/06/2015
ISBN: 9788416154173
Format: 11 x 16 cm
Enquadernació: Tapa dura
Núm. de pàgines: 112

Productes relacionats

  • anterior
Dalt