Joc Regicide

 

Els quatre regnes necessiten la vostra ajuda! Els antany estimats reis i reines han caigut presa de la foscor i calen herois valents que els facin front. Coopera amb la resta de jugadors per derrotar 12 poderosos enemics en aquest divertit i frenètic joc de cartes inspirat en la clàssica baralla francesa. Executa combos amb els teus aliats, usa sàviament els poders de les cartes i deixa anar els teus acompanyants animals per derrotar els foscos habitants del castell. Preparat per a l'assalt?

10,00 €

Immediata
 

 

Joc Regicide


Regicide és un joc de cartes cooperatiu dissenyat per Paul Abrahams, Luke Badger i Andy Richdale i il·lustrat per Sketchgoblin. Poden participar-hi fins a 4 jugadors, a partir de 10 anys, en partides d'uns 20 minuts de durada.

L'objectiu que ens proposa Regicide és unir forces per derrotar 12 poderosos enemics.

Una corrupció sinistra s'ha expandit pels quatre regnes, enfosquint el cor dels antany estimats reis, reines i cortesans. Com a braus aventurers, haureu de cooperar per purgar la seva foscor i que la vida torni a brollar una vegada més. Per aconseguir-ho, els jugadors faran servir les seves cartes, inspirades en la baralla francesa, per atacar i defensar-se. Preparats per assaltar el castell, aventurers?

Trigareu molt poc temps a llegir les regles ia començar a jugar. Per preparar la partida, separeu els reis (marcats amb la lletra K, pel seu inicial en anglès), barregeu-los i apileu-los a taula. A continuació, repetiu l'operació amb les reines (marcades amb la lletra Q) i els cortesans o jacks (marcats amb la lletra J) i poseu-los a sobre. Aquest serà el mall de castell, que inclou els 12 enemics a batre. Barregeu la resta de cartes, que inclouen totes les numerades del 2 al 10, els quatre asos, que representen animals que us ajudaran al llarg de la partida, i els comodins (que varien entre 0, 1 i 2 segons el nombre de jugadors que sigueu) per formar el mall de taverna. Repartiu cartes d'aquest darrer mall entre els jugadors (ajusteu la quantitat al nombre de participants), doneu la volta a la primera carta del mall de castell i... Que comenci l'assalt!

A cada torn, els jugadors hauran de seguir 4 senzills passos. En primer lloc, el jugador actiu haurà de decidir si juga una carta de la mà o si passa; si opta per passar, salta directament a l'últim pas, que consisteix a defensar-se de l'atac enemic. Si juga una carta, es considera que ataca usant el valor numèric del naip. El segon pas consisteix a aplicar el poder de la carta, cosa que ve determinada pel pal. Així, els cors permeten reciclar cartes descartades; els diamants, robar cartes del mall de taverna; els trèvols dobleguen el mal d'atac i les piques proporcionen defensa. El tercer pas consisteix a atacar, aplicant el dany que ens indica el valor numèric i usant el poder corresponent. Però compte! Els enemics seran immunes als poders del pal que representen... No tot seria tan fàcil! Finalment, l'últim pas és defensar-se de l'atac enemic. Per evitar el mal, els jugadors han de descartar cartes.

Gestionar bé la mà de cartes és vital per assolir la victòria a Regicide! Però els aventurers també tindran ajuda. Al llarg de la partida podreu emprar poderosos combos, en què tots els jugadors tiren la mateixa carta simultàniament sempre que el valor combinat no sumi més de deu. A més, tindreu l'ajuda d'animals, que sumaran els poders dels pals que representen qualsevol altra carta, i dels comodins, que anul·len la immunitat dels enemics. Disposareu també de l'ajuda dels reis vençuts, que se sumaran a les vostres files un cop purgada la foscor que els ennuvolava el judici.

A les partides de Regicide la companyonia és vital, ja que si un dels aventurers es queda sense cartes i no es pot defensar d'un atac, el joc acaba automàticament en derrota. Planegeu les millors estratègies en torns ràpids i frenètics que faran les delícies de rolers, grups d'amics i famílies disposades a passar una bona estona. També disposa de manera solitària, per si vols emprendre el camí del guerrer sense companyia. Blandiu la vostra espasa o alceu el bàcul per desafiar la foscor als castells dels quatre regnes. El rei ha mort, visqui el rei!

Jugadors: 1 a 4 jugadors
Temps de joc: 15 min.
Edat recomanada: A partir de 10 anys
Idiomes:  Català, espanyol i portugués.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt