Llibre Gegants

 

Els gegants i gegantes de les festes majors de Catalunya han d anar a l'escola per aprendre tot el que cal per fer un bon paper a les cercaviles dels pobles. Els protagonistes d'aquesta nova aventura de la col·lecció Cercavila són l'Helga i l'Oleguer, una jove parella de gegants que hauran de superar totes les dificultats (acostumar-se a la mida humana de l'escola i tot el material o fer voltes i més voltes sense caure) per brillar a la seva primera cercavila. El llibre inclou un petit annex amb vàries propostes per saber-ne més sobre els gegants: un diccionari, una petita enciclopèdia, un taller i varies il lustracions per pintar.

12,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

3er Volum de la col·lecció d'èxit Cercavila: contes infantils de cultura tradicional i popular dels balls i entremesos de la festa major. Adjuntat un quadernet d’activitats sobre els gegants. Activitat de narració o presentació associada.

Susana Peix: Autora de contes infantils i bibliotecària especialitzada en literatura infantil i juvenil. Condueix un programa de ràdio especialitzat en la matèria i es dedica al foment de la lectura a temps complert. Sebastià Serra: Il·lustrador de referència actualment en l’ambit de LIJ.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt