Llibre Una història popular del futbol

 

D’Anglaterra a Palestina, d’Alemanya a Mèxic, del Brasil a Egipte, de França a Sud-àfrica, aquest llibre explica una altra història del futbol, des dels seus orígens fins als nostres dies.

El futbol no es limita al futbol negoci: des de fa més d’un segle ha estat un instrument d’emancipació potent per als obrers, les feministes, els militants anticolonialistes, els joves dels barris populars i els contestataris del món sencer.

L’autor ressegueix el destí d’aquelles i aquells que, practicant aquest esport popular dia a dia, com a professionals o com a aficionats, han estat durant massa temps eclipsats pels equips estrella i per les llegendes daurades. Anant a contracorrent dels clixés sobre els seguidors de futbol, també explica la sorprenent història de les contracultures futbolístiques nascudes després de la Segona Guerra Mundial, des dels hooligans anglesos fins als ultres que han tingut un paper central en la Primavera Àrab de 2011. Proposant una història «des de baix», intentant donar
la paraula a tots els protagonistes d’aquesta epopeia, Mickaël Correia recorda que el futbol és també generós i subversiu.

20,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Llibre Una història popular del futbol



Autor: Mickaël Correia
Pròleg: Carles Viñas
Traducció: Oriol Valls
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 504
Data de publicació: maig 2019
Mida: 145×225
Isbn: 978-84-16855-44-5

Productes relacionats

  • anterior
Dalt