Llibre Teoria de la reproducció social

 

Teoria de la reproducció social. Ressituant la classe. Recentrant l'opressió.

Aquest recull pioner explora la gran capacitat de la teoria de la reproducció social per a aprofundir la nostra comprensió de la vida quotidiana sota el capitalisme. Mentre molts marxistes s’acostumen a centrar en l’economia productiva, aquest llibre ho fa en qüestions com ara la cura dels infants i de la salut, l’educació, la vida familiar i els rols de gènere, l’ètnia i la sexualitat, tots els quals són cabdals per a entendre la relació entre explotació econòmica i opressió social.

En aquest llibre, autores capdavanteres com Lise Vogel, Nancy Fraser, David McNally i Susan Ferguson revelen les maneres com el treball reproductiu quotidià i generacional que es fa a les llars, a les escoles, als hospitals i a les presons també sosté el camí cap a l’acumulació.

18,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Teoria de la reproducció social

Ressituant la classe. Recentrant l'opressió.



En exposar una alternativa més elaborada a la interseccionalitat, aquests assaigs aporten idees amb implicacions de gran importància estratègica per a tothom que, des de l’anticapitalisme, l’antiracisme o el feminisme, maldi per trobar una via en el món cada cop més complex en què vivim.


Autora: Tithi Bhattacharya (Ed.)
Pròleg: Lise Voguel
Traducció: Marta Pera
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 304
Data de publicació: maig 2019
Mida: 145×225
Isbn: 978-84-16855-46-9

Productes relacionats

  • anterior
Dalt