CD La Colònia - Capítol 1

 

Primer CD del grup La Colònia, el nou projecte de Xavi Ciurans, Albert Galcerà i companyia, anomenat "Capítol 1": una edició limitada i molt acurada (numerada, amb dedicació personalitzada i escrita a mà inclosa).

Aquest disc no es podrà trobar en botigues de discos convencionals sinó en establiments de productes de proximitat d'arreu del Camp de Tarragona i en exclusiva a internet a www.productesdelaTerra.CAT.

7,00 €

Immediata
 

 

Escolteu un tastet fent clic aquí (La boca petita) - Visiteu el seu web a www.lacolonia.cat

Biografia de La Colònia:

El projecte de La Colònia arrenca pels volts del 2011 amb la trobada dAlbert Galcerà, director i acordionista de lorquestrina Garbuix, banda que amenitza els cabarets del Festival Trapezi de Reus, i Xavier Ciurans, cantant del grup Gertrudis. La proposta dambdós músics passa a ser compartida amb el percussionista Pepo Busquets, el contrabaixista Lluís Chabuch, i el violinista Albert Carbonell. Daquesta unió, en surt un estil propi amb aromes de música balcànica, flaires de cabaret i notes darrel mediterrània.

Tot i ser una banda purament musical, La Colònia es presenta com un conjunt aglutinador de diferents disciplines, i es transforma, per tant, en un projecte transversal, on hi caben les arts plàstiques, audiovisuals, escèniques i sonores. Així doncs, la banda sexpandeix a daltres artistes com ara el pintor Arnau Casanoves, el grup Zebra Concepte Audiovisual, o Ramon Sendra, enginyer de so, entre daltres. Tots i cadascun dells comparteixen una idea: crear un espai artístic on des de lautonomia de la seva disciplina hi hagi un creixement de la seva obra mimada sense estar sotmesa a pressions de mercat.

Lespectacle del proper dia 6 dabril al Teatre Bartrina de Reus serà la presentació del seu primer EP revestit amb lespectacularitat de tots els elements artístics que en formen part. El projecte multidisciplinar de La Colònia fa que lespai teatral sigui el format idoni per donar a conèixer totes aquelles idees que van més enllà de la cançó, i que es recolzen en projeccions i fragments teatralitzats que acompanyen el fil argumental sempre musical.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt