CD Xeic! "Som"

 

SOM és el títol escollit per al cinquè treball discogràfic de XEIC!, el qual respon a la necessitat d’una nova identitat col·lectiva per reaccionar enfront la realitat actual del país, i mostra el compromís de la banda per canviar el demà, retornant a l’essència per seguir endavant amb sentiment i molta empenta.

10,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

La il·lusió per fer realitat els somnis, la lluita constant i diària per assolir objectius o la resistència davant les adversitats són algunes de les temàtiques que, de la mateixa manera que el títol, es narren en primera persona en aquest disc dels de Rasquera. I és que, dos anys després de l’èxit de Batecs (2013), aquest darrer treball integra tretze cançons plenes d’energia, festa i reivindicació que alhora demostren la gran maduresa que ha assolit el grup després de més de deu anys sobre els escenaris.

XEIC! ha comptat de nou amb col·laboracions privilegiades com són l’escriptor Andreu Carranza –recentment guardonat amb el Premi Josep Pla 2015– en el tema “Avui i demà” i el músic Joan Rovira a “És difícil”. Publicat a través del segell musical Right Here Right Now, SOM s’ha enregistrat als estudis La Casamurada amb Jesús Rovira al capdavant, posteriorment ha estat mesclat als estudis donostiarres Higain de la mà de Haritz Harreguy i B.V. A. Triku i finalment masteritzat a Mastertips per Juan Hidalgo.

Videoclip del primer senzill:

Productes relacionats

  • anterior
Dalt