CD Landry el Rumbero - Ets Especial

 

El tercer disc de Landry el Rumbero és l'aposta més personal de la banda de Rumba Catalana per públic familiar. Així com als dos treballs anteriors "Rumba Catalana per Petits i Grans" i "Les cançons i els Poemes de Nadal", la banda introduïa la Rumba Catalana a la cançó popular, en aquesta ocasió és un treball de temes originals, que pretén aportar missatge pròpi, amb unes cançons que, més que infantils, es defineixen com a aptes per a tots els públics.

La banda està formada per una meitat de músics paios i una meitat de músics gitanos, tots ells integrants de les més importants bandes de rumba catalana del país com La Trova Kung Fú, Sabor de Gràcia, AiAiAi, entre d'altes. Amb aquests ingredients Landry el Rumbero s'endinsa en sons que transmeten la riquesa de la fusió cultural, amb lletres, tendres, festives i responsables que ens aporten molta informació sobre la cultura gitana i la Rumba Catalana entre altres temes, permetent-se llicències musicals que van des de la Bossa Nova al Son Cubà passant per ritmes Balcànics.

En el disc hi col·laboren, Els Amics de les Arts, Irrisori Klezmer Band, Macedònia, Betty Akna, Sicus Carbonell i Sabor de Gràcia.

9,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Inclou els temes:

Perret
Pares de l'Animació
Rumb al Carib
Ets Especial
La Tomaquera
La Meva Ciutat
Carrossa Gitana
Anem a Dinar
Riu Avall
Celebrem
Son Soneta

Productes relacionats

  • anterior
Dalt