Llibre "No passa res per ser diferent"

 

Llibre "No passa res per ser diferent", de Jocemara Geronimo. (contra el bullying escolar)

És un llibre il·lustrat que parla de com és d’important gestionar les diferències ètniques, físiques i emocionals.

Explica la història d’una colla de nens, on cada personatge té diferents habilitats.

És una gran oportunitat per desenvolupar l’empatia, en un ambient d’aprenentatge mutu.

En un moment donat del llibre seràs un dels protagonistes, dibuixaràs i escriuràs un capítol de la teva història, com et veus a tu mateix, mostrant les teves habilitats i diferències perquè ningú és igual a ningú.

Un llibre per als menuts i no tan menuts.

16,00 €

Immediata
 

 

La infantesa és com un joc dins d’un laberint, encara que el camí de vegades pugui ser enrevessat hem de gaudir del trajecte.

Es pretén estimular una nova forma de lectura, no només d’entreteniment, sinó una forma diferent per què els nens s’ adonin dels seus èxits.


A través del respecte a les diferències i de la importància d’acceptar als altres tal com són, i observant els sentiments que es generen quan apareix el rebuig

La Ludoteca *Plans de nens* és un espai ple de creativitat, escenari de la història d’una colla de nens que a través del treball en equip aniran exhibint les seves habilitats fins arribar a ser els seus propis monitors, en un ambient d’aprenentatge mutu.

En el transcurs del llibre cada personatge anirà definint la seva personalitat, i junts formaran un gabinet infantil per descriure un projecte amb tots els seus plans, d’aquesta manera aprendran a desenvolupar el sentit crític, reconèixer drets i deures, promoure normes, emprendre decisions creatives, fomentar la llibertat d’expressió i resoldre conflictes, seguint un lema en comú: *No passa res per ser diferent*..

ISBN: 978-989-51-3338-3

Editorial Chiado

Productes relacionats

  • anterior
Dalt