Llibre Les Rondalles de Beedle el Bard

 

Llibre "Les Rondalles de Beedle el Bard"
Autor: Joanne K. Rowling

Editorial Empúries / ISBN 978-84-9787-380-2 / Tapa dura / 12,5 x 19,5 / 128 pàgines

A Les rondalles de Beedle el Bard, que conté solucions que van ser crucials per a Harry Potter en la seva darrera missió de destruir els horricreus de Lord Voldemort, hi ha les cinc llegendes sobre màgia que va deixar Albus Dumbledore a Hermione Granger al setè i últim llibre de la sèrie, Harry Potter i les relíquies de la Mort. Només una -«La llegenda dels tres germans»- es reprodueix al llibre. A Les rondalles de Beedle el Bard, traduïdes al setè volum de la sèrie com Les rondalles del bard Gallard, les quatre històries que falten surten a la llum per primera vegada («La font de la bona fortuna

10,28 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Llibre "Les Rondalles de Beedle el Bard"
Autor: Joanne K. Rowling

Editorial Empúries / ISBN 978-84-9787-380-2 / Tapa dura / 12,5 x 19,5 / 128 pàgines

A Les rondalles de Beedle el Bard, que conté solucions que van ser crucials per a Harry Potter en la seva darrera missió de destruir els horricreus de Lord Voldemort, hi ha les cinc llegendes sobre màgia que va deixar Albus Dumbledore a Hermione Granger al setè i últim llibre de la sèrie, Harry Potter i les relíquies de la Mort. Només una -«La llegenda dels tres germans»- es reprodueix al llibre. A Les rondalles de Beedle el Bard, traduïdes al setè volum de la sèrie com Les rondalles del bard Gallard, les quatre històries que falten surten a la llum per primera vegada («La font de la bona fortuna», «El cor pelut del nigromant», «El bruixot i l'olla saltadora» i «Babbity Rabbity i la soca riallera»).

JK Rowling ha renunciat als seus royalties i tots els beneficis de la venda del llibre es donaran a l'organització benèfica.

J. K. ROWLING
J. K. Rowling va començar a escriure de ben petita, i sempre havia somiat en ser escriptora. Els seus pares llegien molt, i casa seva sempre era plena de llibres. De fet, J. K. Rowling va escriure el seu primer "llibre" quan tenia sis anys - una història sobre un conill que es deia Conill. La idea de Harry Potter li va venir al cap un dia dalt d'un tren, i assegura que el Harry Potter "va entrar al meu cap del tot fet". Quan va arribar a casa, molts dels personatges també havien agafat cos. Durant els cinc anys següents va plantejar les aventures de tots els llibres de la sèrie i va començar a escriure el primer, Harry Potter i la pedra filosofal, que es va publicar a Empúries l'any 1998. Después van anar arribant els altres títols, tots publicats a Empuriés.




Productes relacionats

  • anterior
Dalt