Llibre "L'hort del Segon Origen"

 

Llibre "L'hort del Segon Origen", escrit per en Jordi Puig, que explica entre d'altres com cultivar més de 500 varietats locals catalanes.

L’hort del segon Origen. L’horticultura del futur amb arrels del passat és un manual d’horticultura a partir de la pel·lícula Segon origen (que s’estrenarà durant la primavera de 2015), i que adapta a la gran pantalla el Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo. Producció internacional dirigida per Carles Porta i protagonitzada per Rachel Hurd-Wood com a Alba, i els joves Andrés Batista i Ibrahim Mané, que donen vida a en Dídac en les seves diferents etapes (nen i jove).

Dara, pare de l’Alba, la protagonista de Segon Origen, és un científic que estudia el canvi climàtic i quan descobreix que la situació climàtica és irreversible i que es produirà un gran desastre, decideix escriure un llibre per explicar a la seva filla, i a les generacions futures, com tornar a recuperar l’autosuficiència alimentària.

En Dara, després de molts anys investigant arreu del país i coneixent moltes persones del món rural, conclou que la clau per aturar les principals anomalies ambientals és un canvi de paradigma en l’agricultura i l’organització social.

34,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Aquest llibre, amb vocació de manual, pretén explicar com l’horticultura, la fruticultura i la cria d’animals que feien els nostres avis, amb els coneixements i les tècniques modernes, poden ser un tresor que ajudi a alimentar les generacions futures d’una manera sana i respectuosa amb l’entorn.

El manual incorpora:
- Una introducció en els conceptes bàsics de l’agricultura ecològica.
- Els efectes del canvi climàtic en el calendari de sembra de les diverses espècies.
- Inventari de varietats locals catalanes: 320 varietats d’horta, 220 varietats de fruiters i vinyes i algunes races d’aviram.
- Explicació de com cultivar-les gràcies a un treball de més de 10 anys de recerca oral i documental.


Fitxa tècnica
- Títol: L’hort del segon origen
- Subtítol: L’horticultura del futur amb arrels al passat
- Autor: Jordi Puig i Roca
- Il·lustrador: Laura Gómez
- Idioma: Català
- Editorial: Barcino
- Col·lecció i núm.: Col·lecció Museu de la Vida Rural, 5
- Núm. de pàgines: 352
- Format: 22 x 22 cm.
- Enquadernació: Rústica
- Preu: 34 €
- ISBN: 978-84-7226-989-7

Productes relacionats

  • anterior
Dalt