Passaport de la Ruta dels Dracs de Barcelona

 

El Passaport permet fer una visita original i lúdica als punts més singulars de la ciutat sense presses. Inclou 12 mapes per trobar 14 dracs arquitectònics o del bestiari popular de la ciutat. Els mapes i les pistes (com la mida del drac o l’alçada de l’amagatall) ajuden a trobar els caus dels dracs! Un cop s’arriba al cau es “segella” el Passaport col.locant l’adhesiu del drac corresponent.


Ideal per amants dels dracs i la fantasia, per fer activitats familiars, per escoles i mestres que organitzin sortides d’arquitectura, modernisme, tradicions populars, etc.

12,95 €

Immediata
 

 

Passaport de la Ruta dels Dracs de Barcelona
 

Sabeu que s’amaguen dracs i altres animals fantàstics a moltes ciutats? Els voleu trobar?

Amb el Passaport de la Ruta dels Dracs de podreu visitar ciutats al vostre ritme tot descobrint l’amagatall de dracs i altres animals fantàstics!

Descobreix criatures mitològiques amagades amb aquest passaport lúdic amb adhesius! Utilitza els mapes i segueix les pistes (com la mida del drac o l'alçada de l'amagatall); visita llocs d'interès per trobar els seus caus.

Sou uns amants dels dracs o de la mitologia i la cultura populars? Voleu conèixer les ciutats d’una manera diferent? Voleu visitar la vostra ciutat en família i passar una estona molt entretinguda?

Feu de la vostra visita una experiència de llegenda! ´Convertiu-vos en Buscadracs!

  • El Passaport de la Ruta dels Dracs s'acompanya amb una funda de plàstic i un lanyard per poder portar-lo penjat al coll durant la vostra visita a la ciutat.
  • Les pistes són independents de l’idioma i es poden seguir fàcilment.
  • Utilitzeu els mapes i les pistes (com la mida del drac o l’alçada de l’amagatall) per trobar-ne els caus mentre visiteu la ciutat al vostre ritme!
  • Un cop heu trobat el drac que s’amaga al cau, podeu “segellar” vosaltres mateixos el Passaport escollint un dels adhesius de dracs o altres animals que acompanyen el Passaport.
  • El Passaport us permet fer una visita original i diferent als punts més singulars de les ciutats.
  • No és necessari utilitzar cap aplicació mòbil.

Autora: Núria Casellas
Il.lustració: S. Wainwright i C. Petersen
Editorial: Cucafera Games
Edats recomanades: 6+
Format: A6 (105 × 148mm)
Pàgines: 32 + 4 (14 adhesius)
Enquadernació: grapat
Altres: funda i lanyard inclosos
Edició multilingüe: CA/ES/EN/DE/FR

Productes relacionats

  • anterior
Dalt