Joc El borinot trampós

 

Normalment, als jocs no es permet fer trampes. Però, en aquest joc... Sí! Es tracta de ser el primer jugador a desfer-se de totes les cartes i, per això, haureu de ser enginyosos a l'hora de descartar-les i molt hàbils fent trampes.

14,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Joc El borinot trampós

El borinot trampós és un joc de rapidesa i trampes per a 3-5 jugadors, en què hauràs de desfer-te de totes les cartes de la mà per guanyar. Comença la partida traient la carta de pol·len i col·locant-la a l'abast de tots els jugadors; a continuació, posa una carta de llagosta entre cada dos jugadors i treu la carta del cuc guardià. Baralla la resta de cartes i reparteix-les a tots els jugadors. Col·loques la resta de cartes cap per avall en una pila al mig de la taula, donant la volta a una. Ara està tot a punt per començar la partida.

Seguint l'ordre de torn, cada jugador ha de jugar una carta que ha de mostrar una flor que tingui, com a mínim, un dels colors de la flor superior de la pila de descart. No importa quina part de la flor mostri el mateix color. Sempre hi ha dos possibles colors que pots jugar, per exemple: sobre una flor blava i vermella, només es pot jugar una flor que mostri el color blau, el vermell o tots dos colors. Hi ha cartes normals de flors i cartes dacció. Entre cada jugador i el seu veí, hi hauria d'haver col·locada una carta de llagosta. En qualsevol moment durant la partida, els jugadors poden intentar robar les llagostes dels jugadors asseguts al seu costat.

Quan algú roba una llagosta al veí, si aquest se n'adona, pot reclamar-la sempre que encara no s'hagi jugat cap altra carta a la pila de descart (de fet, si la carta següent jugada és una carta del mateix lladre, el robatori ha de romandre ocult una carta més per considerar que ha tingut èxit). Quan algú juga una carta d'abella pol·linitzadora, aquest jugador ha de dir: ¡Polinització!, agafar la carta de pol·len, i intentar tocar un altre jugador amb ella. Si ho aconsegueix, el jugador que ha estat tocat amb el pol·len ha de robar dues cartes del mall. Una altra carta d'acció són les vespes, en què cal fixar-se bé: si la vespa no té fibló, tots els jugadors menys el que ha jugat la carta han de copejar la carta el més ràpid possible, i l'últim en fer-ho rep una carta de tots els altres jugadors. Però compte! Si és una vespa que té fibló, el primer jugador que es confon i la colpeja rep una carta dels altres jugadors (i si esteu tots molt atents i ningú la colpeja, el joc segueix).

Altres cartes són les teranyines i les aranyes. La teranyina es pot jugar sobre qualsevol carta (independentment dels colors). Després, el següent jugador haurà de jugar una carta que mostri una aranya; si no en té cap, haurà de robar una carta del mall i el torn passarà al següent jugador, que també haurà de jugar una aranya... i així fins que algú jugui una aranya. La darrera carta d'acció possible és la papallona. Quan un jugador jugui aquesta carta, aquest jugador pot lliurar una carta de la mà a qualsevol altre jugador. A sobre de les accions boges, cal fer TRAMPES! Hi ha una carta que no es pot jugar a la pila: el borinot trampós. Aprofitant el caos de les cartes d'acció, els jugadors haurien d'intentar desfer els borinots tramposos que tinguin a la mà. Cal ser molt sigil·lós perquè un dels jugadors és el cuc guardià! El cuc guardià vigila per agafar els altres jugadors fent trampes i quan enxampa un, diu «T'agafi!» Si aquell jugador estava fent trampes, ha de recollir les cartes del seu parany i es converteix en el cuc guardià. Per a una experiència de joc frenètic i amb moltes rialles, juga la arna tramposa per per poder fer trampes seguint les regles del joc!

Si estàs a punt per a un joc que et desafiarà amb accions boges i trampes sigil·loses, has de provar El borinot trampós. Aquest joc és lleugerament més complex de La polilla tramposa, i inclou cartes dacció encara més esbojarrades. És ideal per jugar amb la família, sobretot amb nens grans.

Jugadors: 3 a 5 jugadors
Temps de joc: 20-25 min.
Edat recomanada: A partir de 7 anys
Idiomes:  Català, espanyol i portugués.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt