Doble CD en suport dels Trabucaires de Cardedeu

 

Doble CD amb un gran repertori de cançons compromeses (34 temes) de grups i cantautors com Lluís Llach, Esquirols, Al Tall, Obrint Pas, Orxata, Dharma, Brams, Aspencat... que han col·laborat desiteressadament per als Trabucaires de Cardedeu, denunciats i sancionats pel PP .

El 100% dels beneficis de la venda d'aquest producte s’utilitzaran per combatre els abusos comesos per l’estat espanyol.

12,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Temes que inclouen els dos CDs:

CD1

1 - Elèctrica Dharma - La gent vol viure en pau
2 - Esquirols - Torna Serrallonga
3 - Lluis Llach - L’Estaca
4 - Sau - No he nascut per militar
5 - Obrint Pas - Seguirem
6 - Sangtraït - El Guerrer
7 - Quimi Portet - Homes i dones del cap dret
8 - Al Mayurca - Què té aquesta terra nostra
9 - Feliu Ventura - Torn de preguntes
10 - Biel Majoral - Jo sóc català
11 - Al Tall - Cant dels Maulets
12 - Brams - Vull per demà
13 - Maria del Mar Bonet - Què volen aquesta gent
14 - Jaume Arnella - Rondes del vi
15 - Lax’n Busto - Més que la meva sang
16 - Jordi Barre - Els hi fotrem
17 - Al Tall - Tio Canya
18 - Aspencat - Quan caminàvem

CD2

1 - Mesclat - Via Fora
2 - Obrint pas - Coratge
3 - Els Pets - Jo vull ser rei
4 - Brams - Per sempre més
5 - Txarango - Benvinguts
6 - Al Mayurca - Muixeranga
7 - Atupa - Poble
8 - Pirats Sound System - El senyor de l’enrenou
9 - Zoo - Estiu
10 - Orxata - Vaga mundial indefinida
11 - Cesk Freixes - Vull sentir la vida
12 - Ebri Night - Sàvia i rebel
13 - Xeic! - Festa Major
14 - Bonobos - Lavida (entre amics)
15 - Eina - L’estat i la revolució
16 - Grans amb Pus - Borregos

Què ens ha passat a la Colla de Trabucaires?

Els fets

Tot va començar un càlid matí de diumenge d’agost, concretament el 17 d’agost de 2014 que era el darrer dia de la Festa Major de Cardedeu i pel que la Colla de Trabucaires de Cardedeu havíem programat les “Despertades”; una galejada per alguns dels principals carrers de la vila a partir de les 7 del matí acompanyats d’una colla convidada com son els bons amics de “Els Voladors” d’Igualada.

L’acte, inclòs en el programa de festes i amb tots els permisos de la Subdelegació del Govern i de l’Ajuntament de Cardedeu en regla, discorria en absoluta normalitat. Gent que t’acompanya una estona, gent que surt al portal de casa i et convida a fer un mos i un traguet, i també, perquè no dir-ho, gent que surt al balcó i se’n recorda de la mare que et va parir.

Un dels punts per on va passar el recorregut, prèviament notificat a la mateixa policia local de Cardedeu, va ser davant del bloc de pisos on viu un regidor del PP a Cardedeu i que es troba situat en l’avinguda principal del poble. En arribar a l’alçada de l’edifici, el susdit personatge ja estava en el balcó de casa seva talment com si ens estigués esperant; segurament avisat pel retrò dels nostres trabucs des de la llunyania. Havent passat de llarg de davant el seu balcó, a uns 5 o 6 metres més enllà on hi havia un espai lliure sense cotxes estacionats, ens hi vam aturar i vam efectuar unes salves en la formació de gala que fem habitualment en la nostra recreació d’escamot carlí: 2 fileres de trabucaires, la primera agenollada i la segona dempeus, i obrint foc de manera consecutiva a les ordres del company que fa de capità d’aquesta pintoresca tropa. En haver acabat, i sota l’atenta mirada del regidor que durant tota l’estona no es va perdre detall, vam continuar la nostra marxa mentre alguns membres de la comitiva xiuxiuejaven l’himne del PP. Les “Despertades” van continuar durant dues hores més i vora quarts de 10 del matí es va donar l’acte per finalitzat.

L’esclat mediàtic

Tot hauria quedat en una galejada més si no hagués estat pel comunicat emès pel PP de Cardedeu el dia 22 d’agost on s’acusava a la Colla de Trabucaires de Cardedeu d’haver simulat un afusellament del seu regidor el dia de les “Despertades”. A partir d’aquest comunicat, i amb la connivència dels mitjans de comunicació més afins a la dreta espanyolíssima afamats de notícies que volen fer creure l’existència d’un clima de tensió extrema a Catalunya en mans de radicals separatistes, aparegué el diumenge 24 d’agost la famosa portada del diari “La Razón” amb l’incendiari titular: “Los soberanistas ejecutan al PP”. A continuació la notícia s’escampà com la pólvora; i tant premsa escrita com cadenes de televisió, catalanes o espanyoles, se’n feren ressò. De fet, a dia d’avui, encara a vegades surt el tema ja sigui per les conseqüències judicials i sancionadores que se’n van derivant; o fins i tot, per l’interès partidista del PP que continua esprement el fil argumental del victimisme i la crispació social.

Denúncies i sancions

Abans, però, que el PP de Cardedeu llancés el seu comunicat als quatre vents, el regidor en qüestió ja havia denunciat la seva interessada interpretació dels fets a la policia local de Cardedeu el dia 20 d’agost. I aquesta, seguint el procediment establert, ho posava en coneixement dels Jutjats d’Instrucció de Granollers. A continuació, i quan ja la notícia era “trending topic” estatal, el dia 25 d’agost el PP en bloc presentava una notificació a la Fiscalia de Catalunya per tal de fer-se un nou bany de masses i seguir sublimant el tema.

Tot, però, no havien de ser males notícies; i el 22 de setembre la jutgessa del Jutjat d’Instrucció nº4 de Granollers va posar una mica de seny i d’objectivitat en la denúncia presentada contra la Colla no veient en la nostra acció cap indici d’assetjament, ni d’intimidació ni d’amenaces; i resolent, per tant, l’arxivament de la mateixa.

Però per contra, malgrat la via judicial quedés arxivada, tot i que el regidor popular insisteixi encara en demanar es reobri la causa contra la Colla de Trabucaires, sí que han tingut millor receptivitat els seus desitjos per la via administrativa dels aparells de l’Estat (la Subdelegació del Govern a Barcelona i l’atestat de la Guàrdia Civil). I així, fins al moment, s’ha revocat el permís d’armes a tres membres de la Colla i s’ha imposat una sanció de 25.000 € al nostre Secretari. Pel que fa a la retirada dels permisos d’armes, i una vegada desestimades les al·legacions presentades, estem a l’espera de com es resoldran els respectius recursos de reposició. I respecte la sanció administrativa, també s’han presentat al·legacions que encara no s’han resolt.

En qualsevol cas, la Colla de Trabucaires de Cardedeu arribarà fins on faci falta per a que es demostri la falsedat de les acusacions que s’han llançat contra nosaltres; i no només es recuperin els permisos d’armes revocats i es retiri la sanció imposada, sinó que s’imposi per damunt de tot la veritat.

Comptem amb el vostre suport! Tots som trabucaires!!!

Cardedeu, 1 de desembre de 2014

Ajuda’ns a mantenir-nos dempeus. alegres i combatius

Productes relacionats

  • anterior
Dalt