CD Història de Catalunya amb cançons

 

Versió actualitzada 2014.

Antoni Ros Marbà ha tornat a posar música a fets històrics de Catalunya com ara la guerra civil i la diada de l’onze de setembre. Aquest cop amb textos de l’escriptor Miquel Desclot. Així, la Història de Catalunya amb Cançons ha estat completada amb 6 noves cançons, s’ha allargat la narració que les enllaça i s’ha aprofitat per reinstrumentar algunes de les cançons ja existents.

12,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

CD Història de Catalunya amb cançons
Versió actualitzada 2014.

L’any 1971 el Mestre Ros Marbà composà la Història de Catalunya amb Cançons a partir dels textos realitzats per l’escriptor Jaume Picas. Se n’edità un disc amb les veus de la cantautora i intèrpret Guillermina Motta, La Trinca i un cor de nens i nenes. El Disc fou una manera lúdica de fer arribar la història de Catalunya als més petits, posant música i veu a algunes de les etapes més destacades del nostre passat, des de Guifré el Pilós fins la Renaixença literària.
Tanmateix, Catalunya ha viscut molts esdeveniments històrics des de la Renaixença literària, motiu pel qual s’ha considerat pertinent completar aquesta gran obra mestra en el marc de la celebració del tricentenari dels fets de 1714. L’objectiu és que la Història de Catalunya amb Cançons pugui seguir servint com a eina educativa i divulgadora de la nostra història per als més petits.

Així doncs, Antoni Ros Marbà ha tornat a posar música a fets històrics de Catalunya com ara la guerra civil i la diada de l’onze de setembre. Aquest cop amb textos de l’escriptor Miquel Desclot. Així, la Història de Catalunya amb Cançons ha estat completada amb 6 noves cançons, s’ha allargat la narració que les enllaça i s’ha aprofitat per reinstrumentar algunes de les cançons ja existents.

Amb l’obra ja acabada, s’ha editat la partitura (veu i piano, materials d’orquestra i partitura genera) i s’ha enregistrat un disc compacte.
El tricentenari del 1714 ens ofereix, mitjançant aquest projecte, l’oportunitat de donar a conèixer als nostres infants la història de Catalunya d’una manera lúdica i divertida i amb un material d’alta qualitat.

Cançons primera edició:
01. Els avantpassats
02. El comte Guifré el pilós
03. Catalunya i Aragó
04. Jaume I
05. Els Almogàvers
07. El compromís de Casp
08. L'emperador Carles V
09. El tractat dels Pirineus
10. La Guerra de Successió
11. La Renaixença Literària

Noves cançons:
06. Terra de creadors
12. El drac modernista
13. Les normes ortogràfiques
14. El President Macià
15. La Gerra Civil
16. L'Onze de Setembre

Productes relacionats

  • anterior
Dalt