CD Inxa Impro Quartet "Kind of trad"

 

Liderat pel graller Manu Sabaté, Inxa Impro Quartet (IIQ) és un quartet únic que suposa una innovació de la música tradicional i dels seus gèneres de ball a partir de la improvisació. A partir de les estructures formals d'aquestes músiques s'obren nous espais per a la creació: mantenint l'essència de cada ball però creant instantàniament noves melodies, amb una marcada aposta per un ús d'un llenguatge i unes harmonies més modernes. D’aquesta manera es crea un marc incomparable on l’essència del jazz i les sonoritats d’arrel s’entrecreuen al so de la gralla

Kind of trad és el seu segon treball discogràfic, després d'All that trad (autoeditat, 2013), i és el premi del seu triomf al Concurs Sons de la Mediterrània del 2013.

10,00 €

Immediata
 

 

INXA IMPRO QUARTET

Amb la gralla com a instrument més destacat, Inxa Impro Quartet és una formació que dóna vida a un repertori de fusió que vincula peces d’autors contemporanis inspirades en la tradició del context mediterrani, amb un estil propi a l’hora d’improvisar. Guanyadors de la VI edició del Concurs Sons de la Mediterrània, els seus components acaben de presentar el segon treball discogràfic del grup: "Kind of Trad".

Components:
Marc Figuerola - Guitarra
Arnau Obiols - Bateria
Joan Tomàs - Contraix
Manu Sabaté - Gralla i Clarinet Baix

Productes relacionats

  • anterior
Dalt