CD Cris Juanico - Un món de nadales

 

Disc de versions de les nostres nadales més populars i també de nadales d’arreu del món. Cançons tan nostrades com “El dimoni escuat” o “Fum, fum, fum” comparteixen viatge amb la nadala nordamericana “Go tell It on the mountain” o la peruana “Cholito”.

Amb interessants col·laboracions: Núria Feliu i Dolors Boatella, David Serra i Pau Alabajos, Meritxell Gené, Roger Mas i Joan Reig, Marta Elka, el cor Jove de l'Orfeó Català i altres!

8,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

El disc conté versions de les nostres nadales més populars i també de nadales d’arreu del món. Cançons tan nostrades com “El dimoni escuat” o “Fum, fum, fum” comparteixen viatge amb la nadala nordamericana “Go tell It on the mountain” o la peruana “Cholito”.

En aquest treball discogràfic, Cris Juanico s’acompanyat de Lluís González (piano), Joan Solà-Morales (contrabaix) i César Martínez (bateria), i compta amb col•laboracions de la talla de: NÚRIA FELIU i DOLORS BOATELLA, MARTA ELKA, MERITXELL GENÉ, XUMEU JOAN, JOAN REIG i ROGER MAS, DAVID SERRA i PAU ALABAJOS ,JOSEP LLUÍS PONS, COR ESCOLA DE MÚSICA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS ,COR GOSPEL DE SA FÀBRICA DE MÚSICS COR JOVE DE L’ORFEÓ CATALÀ ,COR VIVALDI

El concert es dissenya com un recorregut a través de les cançons i de les melodies nadalenques que formen part del repertori popular d’aquí i d’altres indrets del món, el mapa multicultural que ens dibuixa la celebració nadalenca arreu del món.

Conté els següents temes:
  1. Fum fum fum
  2. El desembre congelat amb David Serra i Pau Alabajos
  3. Aclarida, beneïda amb el Cor Gospel de Sa Fàbrica de Músics
  4. El dimoni escuat amb Núria Feliu i Dolors Boatella
  5. Vés-hi des de la muntanya amb el Cor Jove de l'Orfeò Català
  6. A la noneta nona amb Meritxell Genè
  7. Cholito
  8. El tamboriner amb Roger Mas i Joan Reig
  9. Caminem amb el Cor Vivaldi
  10. El Bon Jesuset amb Marta Elka
  11. El cant dels ocells
  12. L'Olentzero amb Xumeu Joan
  13. Santa Nit amb el Cor de l'Escola de Música de S. Feliu de Guixols

Productes relacionats

  • anterior
Dalt