Llibre-conte Les Tres Bessones anem a la neu

 

Les Tres Bessones anem a la neu
Roser Capdevila i Mercè Company
L’Anna ens explica com es diverteix amb les seves germanes bessones, la Teresa i l’Helena, durant unes vacances de Nadal, mentre baixen amb trineu, fan un ninot de neu... i com acaben inesperadament convertides en tres angelets.

Il·lustracions de: Roser Capdevila Valls

9,90 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Roser Capdevila i Mercè Company
Roser Capdevila i Valls neix a Barcelona el 23 de gener de 1939. Estudia Belles Arts a l’escola Massana de Barcelona. Les seves primeres activitats professionals abracen els estampats sobre teles, pintures a l’oli i aquarel•les. A partir del 1980 es dedica a escriure i a il•lustrar contes per a editorials de França, Alemanya, Àustria, Itàlia, Canadà, Bèlgica, Països Escandinaus i Japó, a banda de les del seu país natal, fins a completar una extensa bibliografia de més de tres-cents títols.

És l’autora de les sèries d’animació Les Tres Bessones, el Sans Barbe, Les Belles Histoires, La Bruixa Avorrida, Les Tres Bessones Bebés i la gallina Koki. La Roser està casada amb en Joan, té tres filles bessones, la Teresa, l’Anna i l’Helena i set néts.

Mercè Company neix a Barcelona el 1947. Escriptora, periodista i llicenciada en Belles Arts. La seva obra conté 190 títols. Però al llarg de la seva carrera conrea diferents gèneres; guions per a llargmetratges Qui t'estima, Babel? 1986, per la sèrie de Tv Los cuentos de Nana Bunilda i per la bíblia dels personatges de Les Tres Bessones en co-creació amb Roser Capdevila 1992. I adaptacions de les seves obres al teatre (La presència 2004, Càsting de fantasmes 2005, La Nana Bunilda menja malsons 2012 i una selecció de les seves històries 2011 i 2012).

El 1993, crea l'escola Aula de Lletres, Escola de les Arts Escrites i el 1997, constitueix la Fundació Agustí Asensio, en memòria del seu marit, amb l'objectiu de treballar per la paraula i la comunicació.


Preu: 9,90€
Col·lecció: Les Tres Bessones, núm. 3
ISBN: 978-84-16139-79-8
Nombre de Pàgines: 24
Mides: 21 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura
Data primera edició: Novembre del 2015

Productes relacionats

  • anterior
Dalt