Llibre De quina panxa vaig néixer, jo?

 

Història de 5 estructures familiars diferents. Explica les diferents maneres d’arribar a una família: adopció, nacional i internacional, reproducció assistida,…
Inclou una guia pedagògica que amplia i completa la informació.

 

La Coco, la Pepa, el Leo, l’Uriel, l’Aimé i la Llúcia saben que els nens i les nenes poden venir de moltes maneres, que l’important d’on venen i, sobretot, on arriben i que les seves famílies els estimin i els respectin molt. Tots ells senten que tenen les millors famílies del món, perquè la família la formen aquelles persones que et cuiden, t’estimen i et volen a la seva vida; t’acompanyen, et donen suport i no et jutgen; et respecten i t’accepten. Sense importar res més que l’amor.

17,00 €

Immediata
 

 

Llibre De quina panxa vaig néixer, jo?

Juncal Horillo, Virginia del Río

VIRGINIA DEL RÍO: Periodista, redactora i guionista de televisió, ha treballat durant anys a diferents programes de televisió nacionals. El 2018 crea la pàgina web “Tengo una estrella”, que tracta, des de l’experiència pròpia, sobre la mort perinatal. Des de llavors, treballa per divulgar la diversitat familiar i els drets dels infants i donar veu a les dones que han passat per la mort perinatal del seu fill.

 

Número de pàgines: 66
Format: Cartoné

Productes relacionats

  • anterior
Dalt