Llibre "99 personatges històrics que has de conèixer" de Jair Domínguez

 

Llibre "99 personatges històrics que has de conèixer" de Jair Domínguez

Cansat de les xifres, les dates, els cognoms i els títols que et fa memoritzar el teu professor d’història o que repeteix incansablement la televisió? Oblida't de tot això i prepara't per conèixer el món real, el de la sang, el fetge i el sucar-hi pa, a través de les anècdotes més absurdes d'alguns dels personatges més interessants que ha donat aquest planeta. Potser no aprovaràs l’examen ni guanyaràs cap concurs, però tindràs temes de conversa per a la resta de la teva vida.

Assassins, pintors, estrelles del rock, pirates, homes de negocis, viatgers del temps, presidents, monarques o gigolós. Per bé o per mal tots ells formen part de la història de la humanitat i les seves vides han estat fabuloses i patètiques, sanguinolentes i ferotges, sublims i ridícules. Potser no som dignes de jutjar-les, però sí de recordar-les.
Un repàs sense censura a la història de la humanitat a través de 99 personatges que han passat pel planeta i hi han deixat la seva empremta.

17,90 €

Immediata
 

 

Jair Domínguez (Barcelona,1980) és periodista, guionista i escriptor. Com a guionista, ha escrit per a Buenafuente, Polònia, Crackòvia, Minoria absoluta i també per a cinema i publicitat. És autor de Jesucrist era marica, Hawaii Meteor i 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents (Ara Llibres, 2013). Actualment, és un dels components del programa La segona hora, de RAC1. També escriu articles d’opinió a fotlipou.com, Time Out, Esguard i Ara Girona.

Autor: Jair Domínguez
Data de publicació: 14/09/2015
ISBN: 9788416154425
Format: 16 x 23 cm
Enquadernació: Tapa tova amb solapes
Núm. de pàgines: 224

Productes relacionats

  • anterior
Dalt