Llibre Barça. Un triplet per a la història

 

Barça. Un triplet per a la història
Miguel Ruiz (Fotos) i Joan Josep Pallàs (textos)
Una visió des de dins a una temporada històrica

El llibre segueix la temporada 2014-15 del primer equip del FC Barcelona, que va arrencar amb el fitxatge de Luis Enrique i que va finalitzar amb la consecució del segon Triplet de la història del Club, que ha tornat a situar-se al capdamunt del futbol mundial. Assistim, doncs, a les victòries que van conduir als títols de Lliga, Copa i Champions, en una temporada marcada per la retirada de Xavi Hernández, després de 767 partits vestint la samarreta blaugrana. També es mostra l'inici de la temporada 2015-16, amb els nous fitxatges i el títol de la Supercopa d'Europa.

El llibre es dirigeix específicament als afeccionats i socis del FC Barcelona i ens mostra, des de la més absoluta proximitat, la filosofia d'un equip que, des de l'arribada de Pep Guardiola fins ara, s'ha guanyat el màxim respecte a tot el món per la seva manera de jugar i guanyar, així com pels seus valors esportius. Aquest enfocament, a més, no s'havia fet mai amb l'exhaustivitat i naturalitat que mostren les fotos dels jugadors, els tècnics i els afeccionats.

34,50 €

Immediata
 

 

Fotografia de: Miguel Ruiz Gregorio

Miguel Ruiz (Fotos) i Joan Josep Pallàs (textos)
Miguel Ruiz és fotògraf oficial del FC Barcelona i, des de fa diversos anys, acompanya al primer equip de futbol durant tota la temporada i per tot el món.

Joan Josep Pallàs és un periodista esportiu especialitzat en el Barça. Actualment és el cap de la secció d'Esports de La Vanguardia i durant anys ha publicat a Mundo Deportivo.

Preu: 34,50€
Col·lecció: Altres
ISBN: 978-84-16139-74-3
Nombre de Pàgines: 192
Mides: 22 x 22 cm
Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
Data primera edició: Novembre del 2015

TemàticaBarça

Productes relacionats

  • anterior
Dalt