Llibre Converses de neu, amb oferta de forfets

 

Converses de neu

Temps de neu, 30 anys

Antoni Real

Televisió de Catalunya celebra els trenta anys de Temps de neu amb l’edició d’aquest llibre. Converses tranquil·les, pausades, sense pressa, sense rellotge. Converses de neu, a la vora del foc, envoltades d’hivern. Els convidats d’Antoni Real són amics del programa i uns autèntics apassionats dels esports d’hivern, de la muntanya i de la natura.

Amb Conrad Blanch, Jordi Bonet, Kilian Jornet, Josep M. Llop, Hristo Stòitxkov, Jesús Serra, Blanka Trauttmansdorff, Antoni Campañá, Martí Rafel, Roser Capdevila, Queralt Castellet, Francesc Mauri, Lluís Llongueras, Xavier Nolla, David Campà i Jordi Ribó, s’hi pot parlar de neu i d’esquí, però també d’arquitectura, d’economia, d’història, d’escultura, de viatges, de fotografia, de valentia, d’il·lustracions, de ceguesa, de saber guanyar, de saber perdre…

Inclou un epíleg d’Enric Ticó.

OFERTA DE FORFETS PER LES ESTACIONS D'ESQUÍ CATALANES

28,00 €

Immediata
 

 

OFERTA DE FORFETS PER LES ESTACIONS D'ESQUÍ CATALANES

Amb aquest llibre podràs gaudir de l’esquí a les estacions catalanes associades a l’ACEM (Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya). Hi trobareu una butlleta que haureu de retallar, omplir amb les vostres dades i enviar o portar personalment a l'ACEM. Posteriorment, l'ACEM us remetrà un e-mail on se us explicaran les instruccions per obtenir els forfets per a cada una de les 9 estacions que participen en aquesta promoció. Aconseguireu un forfet per cada estació d’esquí pagant (en el moment en què volgueu fer ús de la promoció) només 10 € a Boí-Taüll Resort, Espot, Port Ainé, Tavascan, Vall de Núria i Vallter 2000 o 15 € a Baqueira-Beret, La Molina i Masella.

Els forfets inclosos en aquesta promoció es podran utilitzar una sola vegada a cada estació d'esquí, qualsevol dia de la temporada 2015-2016 mentre l'estació romangui oberta.

ANTONI REAL (Barcelona, 1959). Periodista i escriptor, presenta i dirigeix, des dels seus inicis, els programes Temps de neu i Temps d’aventura, de Televisió de Catalunya. Els seus reportatges televisius han estat reconeguts amb diversos premis nacionals, estatals i internacionals. L’any 2012 va rebre el Journalist Award de la FIS, màxim organisme mundial de l’esquí. Ha publicat llibres d’història i de turisme, a més de dues novel·les, Sota la neu i Salnitre.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt