Llibre 11 raons per no anar a dormir

 

Llibre de relats eròtics d'Eva Bussalleu plens de frescura i al·legria, com afirma Muntada al pròleg: "en la línia de "Memòries d'una cantant alemanya" (Wilhelmine Schroeder- Devrient), en el to de lubricitat explícita d'un Charles Bukowski, d'un Marquès de Sade, d'un Rabelais o d'un Bocaccio, Eva Bussalleu aposta per una sensualitat explícita, sense tamisos: ni en l'ús del llenguatge, ni en l'arquitectura de l'artefacte narratiu, ni en el nus de l'argument. M'atreviria a precisar que la deliberada pretensió literària de l'autora és la d'immergir als lectors en un irrefutable clima de -diguem-ho així- pansensualitat."

13,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

I conclou Muntada: "Són els primers contes d'aquesta autora. I a favor de la sensualitat i la literatura, no seran els últims. 11 raons per no anar a dormir és un lema i un argument per a la plenitud i el goig".

Sobre l'autora:

Eva Bussalleu (La Cellera de Ter, 1980) és Doctora en Biologia per la Universitat de Girona, on actualment hi compagina tasques de docència i investigació. Ha fet diverses estades de recerca a centres d’Espanya, França, Bèlgica i els Estats Units, on gairebé anualment passa un trimestre a un laboratori de la Universitat de Pennsilvània. Esportista, amant de la natura, políglota i lectora voraç, ha desenvolupat al voltant dels contes d’humor i erotisme un món literari propi i original que ja mostrà al recull 11 raons per no anar a dormir (2011). A Receptes per anar al llit al primer crit (2014), la seva aposta arriba a una brillant confirmació i maduresa.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt