Llibre Receptes per anar al llit al primer crit

 

Recull de relats eròtics. En aquest segon recull de contes, l’Eva Bussalleu ens torna a endinsar en el seu màgic món a on tot és possible. Tant és quins siguin els escenaris, les èpoques o els personatges. És igual si estem al costat de Guifré el Pilós o amb un senzill company de viatge en un tren nocturn, ningú es pot escapar quan ressona el salvatge crit de la selva que desperta l’èxtasi i el desig sexual, arrasant les nostres pors i vergonyes, trencant les convencions i instal·lant-nos de ple en una voràgine vertiginosa d’històries i aventures, a on el sexe és llibertat i a on el plaer és el premi de viure.

13,00 €

Immediata
 

 

Una literatura escrita i viscuda a flor de pell, com si de sobte aparegués una fada bona que amb la seva vareta màgica, fes realitat tots els somnis més lúbrics i amagats de qualsevol de nosaltres, i on sempre, al final de l’orgasme, ens trobem de nassos davant del mirall amb la nostra ànima despullada.

Sobre l'autora:

Eva Bussalleu (La Cellera de Ter, 1980) és Doctora en Biologia per la Universitat de Girona, on actualment hi compagina tasques de docència i investigació. Ha fet diverses estades de recerca a centres d’Espanya, França, Bèlgica i els Estats Units, on gairebé anualment passa un trimestre a un laboratori de la Universitat de Pennsilvània. Esportista, amant de la natura, políglota i lectora voraç, ha desenvolupat al voltant dels contes d’humor i erotisme un món literari propi i original que ja mostrà al recull 11 raons per no anar a dormir (2011). A Receptes per anar al llit al primer crit (2014), la seva aposta arriba a una brillant confirmació i maduresa.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt