Joc de ioga Eduioga

 

Joc de ioga "Eduioga", per persones entre 3 i 99 anys. Ideal per jugar-hi entre 2 i 8 jugadors.

Conté 27 cartes en total: 20 cartes de postures de ioga més 4 cartes de respiracions, més 2 cartes de contes, més 1 carta amb les regles del joc.
Presentació molt acurada en packaging de fullola.

Autores del joc: Queralt vilanova i il·lustracions d'Emma Sala.

20,00 €

Immediata
 

 

Aquest joc nou de ioga, fomenta valors i hàbits posturals sovint oblidats.
Consta de 27 cartes amb una presentació molt acurada. 20 cartes són de postures de ioga relacionades amb animals o elements de la natura, on al darrera de cadascuna podem trobar tres apartats: Com ho fem, Com ajuda el nostre cos i Com ajuda el nostre humor. 4 cartes són de respiracions, on al darrera també explica Com ho fem i Com ajuda el nostre humor.

Es proposen dues regles de joc, una de memòria on es practiquen les postures i l'altra, més creativa i en grup, els nens han d'inventar i representar una història amb totes i cadascuna de les cartes que els ha tocat. Per completar el joc de ioga hi ha dues cartes on s'expliquen dos contes, els quals ens donen dues lliçons importants per la vida: El camí de la font, descriu la necessitat d'estimarse i valorarse a un mateix i El conte de la felicitat que ens mostra on hem de buscar per trobar la felicitat.

Si voleu conèixer més informació sobre Eduioga, visiteu www.eduioga.com

Productes relacionats

  • anterior
Dalt