Llibre Cosins germans

 

«Valencians i catalans, cosins germans», fa la dita. Els catalans i els valencians compartim llengua, cultura i història. Llavors, per què sovint ens comportem com una família mal avinguda? Seguint les petjades de Cosins germans, el programa de Televisió de Catalunya, aquest llibre ens convida a viatjar per Catalunya i el País Valencià en companyia dels escriptors Ferran Torrent i Empar Moliner.

Gastronomia, paisatges i tradicions, una bona dosi d’humor, ironia i un toc literari donen forma a un llibre que va més enllà del quadern de viatge o de la guia turística. Sobretot, és una invitació a gaudir sense prejudicis del que compartim –conscientment o inconscientment– amb els nostres cosins germans.

19,95 €

Immediata
 

 

Cosins germans

Viatjant amb Empar Moliner i Ferran Torren pel País Valencià i Catalunya
Raül Gálvez

Els catalans i els valencians compartim llengua, cultura i història. Llavors, per què sovint ens comportem com una família mal avinguda? Seguint les petjades de Cosins germans, el programa emès per Televisió de Catalunya, aquest llibre ens convida a viatjar per Catalunya i el País Valencià en companyia dels escriptors Ferran Torrent i Empar Moliner. Gastronomia, paisatges i tradicions, una bona dosi d'humor, ironia i un toc literari, donen forma a un llibre que va més enllà del quadern de viatge o de la guia turística. Sobretot, és una invitació a gaudir sense prejudicis del que compartim -conscientment o inconscientment- amb els nostres cosins germans.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "FORA DE COLECCIÓ"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 160
· Mides: 21 x 25
· EAN: 9788490262283

Productes relacionats

  • anterior
Dalt