Llibre Guia del camí Valls i pobles dels Pririneus

 

EL CAMÍ AL CAPCIR, A ANDORRA I A L'ALT URGELL: VALLS I POBLES DELS PIRINEUS és la cinquena guia editada d'El Camí, un recorregut senyalitzat per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de les terres de parla catalana.

Aquest és tram d'El Camí que recorre el Pirineu, un territori d'elevat interès paisatgístic, històric, patrimonial, gastronòmic i esportiu, amb tresors monumentals eclesiàstics al seu pas pel Principat d'Andorra, Bescaran i Estamariu, culminant amb la catedral romànica de la Seu d'Urgell. El patrimoni immaterial està representat per un bon grapat de llegendes en totes les contrades, herència que ens portarà a descobrir una gran riquesa de festes tradicionals i festivals d’iniciativa recent i contemporània. Tres països; un territori de frontera amb una llengua comuna, que ens vincula i ens fa conscients de la diversitat cultural.

Una guia única perquè ha estat elaborada a partir de les aportacions de la gent de cada poble.

15,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

El Camí, a més d'esdevenir una eina de vertebració del país, de foment del turisme sostenible i de la cultura, i de participació i d'integració social, et convida a viure l'aventura d'immergir-te en les entranyes dels nostres pobles i comarques, pas a pas, fins a conèixer la nostra terra sencera: conèixer aquesta terra per estimar-la!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt