Llibre "ens en sortirem exportant"

 

Què ens fa falta per exportar?
Aquesta és la pregunta que responem al llarg d’aquest llibre, on expliquem que no necessitem grans recursos i que ho podem fer nosaltres mateixos amb una mica de preparació. S’hi aborden temes com ara la recerca de mercats per Internet, triar un bon mercat internacional, negociar amb diverses cultures, què és el màrqueting operatiu, estratègia i màrqueting estratègic, com fer màrqueting digital a Internet, com funciona la logística internacional i els Incoterms, com es fa un pla de negoci, com es calcula el punt d’equilibri, com buscar subvencions a l’exportació, com trobar finançament… En definitiva, un petit màster en exportació explicat per a què qualsevol petit empresari (present o futur) hi pugui trobar tot el que busca (i fins i tot allò que no sap que ha de cercar) per poder sortir a vendre amb un plantejament ferm.

16,00 €

Immediata
 

 

Autor: Alfons González
Mides: 21 x 15 cm
Pàg.: 304
ISBN: 978-84-939677-7-2

Sobre l'autor:

Alfons González ha treballat més de 20 anys com a enginyer de software per multinacionals, com ara Microsoft i TechData. També és màster en Euroasian International Business per la Universitat Autònoma de Barcelona, on exerceix de professor de màrqueting digital i CRM a l’escola de Postgrau.

Ha escrit cinc llibres sobre programació i bases de dades amb Editorial Ra-Ma, publicades a Espanya i Amèrica llatina: Programación de Bases de datos con Visual Basic (1996), Programación cliente-servidor con Visual Basic (1999), SQL Server, programación y administración (1998), Programación de bases de datos con C# (2010) i Gestión de bases de datos (2010).

www.alfonsgonzalez.com

Productes relacionats

  • anterior
Dalt