Kit tres cotxets de joguina de fusta

 

3 Cotxets de Fusta d'avet. Les joguines infantils que mai passen de moda. Construït artesanalment.

Recomanable a partir de 18 mesos.

Vermissos exemptes de metalls pesats, que no suposen risc per la mainada i compleix la normativa de seguretat infantil.

15,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Fabricat per Xicfusta.

Xicfusta és una petita empresa familiar, composta per en Josep Maria, la Irene i el petit Ian de 2 anys, ell és qui va inspirar als seus pares per a aquest nou projecte: Tornar a obrir la fusteria que va obrir l'any 1987 Marcel Colomer (pare d’en Josep Maria) i que va tancar per jubilació l'any 2012.

El taller es va tornar a obrir a principis del 2015 , amb el nom de Xicfusta, amb noves idees, amb articles per a nens i amb el seu producte més destacat: LA BICI SENSE PEDALS!

Xicfusta també compta amb el “peque departament de qualitat” a càrrec del petit de la família, Ian de 2 anys, és l'encarregat de provar tots els productes i la seva exigència ajuda als seus pares per a realitzar un producte perfecte, segur, còmode i que agradi als nens.

Els productes que fabrica Xicfusta, són productes únics, fabricats amb dedicació un a un, de manera artesanal i amb opció de personalització, comptant amb una varietat de colors per poder triar, colors que ajuden a l'estimulació visual dels nens, pintures que compleixen la Normativa de Seguretat Infantil i productes que ajuden a desenvolupar les habilitats motrius dels nens.

Com podreu comprovar , els productes Xicfusta són fabricats pensant en la seguretat i per al gaudi dels nens, veure a un nen jugant amb productes Xicfusta o veure conduir a un nen una XicBici, és veure a un nen feliç, sentint llibertat i això recompensa i molt!

Productes relacionats

  • anterior
Dalt