Kit per pintar la Figura de goma del Gegant Diable de Martorell

 

Kit per pintar que inclou la reproducció feta amb goma del Gegant Diable de Martorell i una caixa de retoladors en base a l'aigua que permeten pintar i esborrar amb aigua tantes vegades com es vulgui. Un regal ideal!

Amb un tacte tou, no es trenca si cau a terra, i és ideal per guarnir els vostres estants o per regalar a aquell nebot que es torna boig darrere els elements de festa major!

 

AQUEST PRODUCTE JA NO ESTÀ DISPONIBLE A LA NOSTRA BOTIGA.
SI VOLEU COMPRAR UNA ALTRA FIGURA, US DONEM L'OPCIÓ QUE VISITEU L'APARTAT FIGURES DE FESTA MAJOR PER VEURE LES FIGURES QUE TENIM A LA VENDA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

L'any 1992 l'Ajuntament va estrenar la parella de gegants construïts al Taller del Drac Petit de Terrassa: la Velleta i el Diable. La seva construcció es basa en els elements que identifiquen Martorell: la llegenda, protagonitzada pel dimoni i la Velleta, en la seva versió més popular, i el Pont del Diable, bé cultural d’interès nacional.

El Diable és imponent, amb el ceptre a una mà, medalla al pit i ploma a l’altre mà a punt per firmar el contracte que ha de fer amb la Velleta qui, en canvi, és tendra, simpàtica i porta dos elements de referència: el càntir i el gat.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt